Open Dag NE Studio’s

>
>
Open Dag NE Studio’s

Open dagen NE Studio's ’t Laatste weekend van september staan de deuren van de NEstudio’s ateliers voor kunst weer open.

Tussen 11.00 en 17.00 uur op zaterdag 28 en zondag 29 bent u van harte welkom de ateliers op het Noordereiland in Rotterdam te bezoeken en de kunstenaars te ontmoeten.

Er wordt veel nieuw werk en werk ‘in progress’ getoond en toegelicht door de kunstenaars. Er zijn tekeningen, beelden, installaties, foto’s, video’s, schilderijen, grafiek en boeken te zien. Het wordt u voordelig te koop aangeboden en de toegang is gratis.

Ook dit weekend kan er weer Petanque worden gespeeld!

 

 

De deelnemende kunstenaars zijn:

Marianne Grootenboer www.mariannegrootenboer.nl
Rick Keus www.rickkeus.nl
Tamyra Meesters www.tamyrameesters.nl
Marijke Appelman www.marijkeappelman.nl
Marjoke Schulten www.marjokeschulten.nl
Minne Smits www.nestudios.nl
Martin Keus Facebook/nonsyntheticbuddha

deelnemende kunstenaars zijn: Marianne Grootenboer, Martin Keus, Rick Keus, Tamyra Meesters, Marjoke Schulten en Minne Smits.

 

NE studio’s: ateliers voor kunst.
Sinds 1988 werken kunstenaars in de NEstudio’s in uiteenlopende beeldende disciplines zoals beeldhouwkunst, fotografie, schilderkunst, grafiek, video, illustratie, grafische vormgeving en ruimtelijke vormgeving. Het werk komt zowel autonoom als in opdracht tot stand, en waar mogelijk maken de kunstenaars gebruik van elkaars kennis en kunde.
Elk jaar presenteren de kunstenaars van de NEstudio’s zich tijdens de open dagen aan het publiek. Daarnaast exposeren zij in binnen- en buitenland hun beeldend werk.

 

 

Een bijzondere plek op het Noordereiland in Rotterdam.
Bijna op de punt van het eiland, verscholen tussen huizen en omringt door het groen, ligt het witte gebouwtje van de NEstudio’s. De wortels van de bomen veranderden het eens strakke schoolplein in een heuvelig landschap. Weelderige vlieren en braamstruiken woekeren tussen de heg. De fruitbomen, bloemen en kruiden groeien goed op de vruchtbare rivierklei. Het is goed toeven in de omsloten binnentuin. De oude klaslokalen zijn ingericht als werkplaats, atelier of fotostudio. Het is een creatief broeinest waar sinds 1988 al veel kunstenaars, in wisselende bezetting, gebruik van maken. De NEstudio’s bieden onderdak aan uiteenlopende culturele projecten en participeerde in onder andere de Verborgen Tuinen, de Nationale Grafiekmaand, pARTners Galerie en kunstroutes.

NEstudios is goed bereikbaar met bus 32. Parkeren is gratis.
Kijk voor informatie op de NE Studio’s website:www.nestudios.nl
Meer info op Facebook: www.facebook.com/noordereilandstudios

Kunstenaars NEstudios
Marianne Grootenboer www.mariannegrootenboer.nl
Rick Keus www.rickkeus.nl
Tamyra Meesters www.tamyrameesters.nl
Marjoke Schulten www.marjokeschulten.nl
Minne Smits www.nestudios.nl
Martin Keus Facebook/nonsyntheticbuddha
Marijke Appelman www.marijkeappelman.nl

Data Open DagenLogo - NE Studio's
Zaterdag 28 & 29 september 2019
Tijd: 11.00 – 17.00 uur


 

Locatie:Prins Hendrikstraat 5


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart