Tante Nino: Helderheidbokaal 2e ronde

>
>
Tante Nino: Helderheidbokaal 2e ronde

Wie schrijft de beste raptekst, geeft het beste optreden of krijgt het meeste interactie met het publiek? Daar draait het om tijdens de Helderheidbokaal 2019. Tante Nino host een van de vier open mic’s op vrijdag 7 juni vanaf 18.30 uur waar talent hun kunsten kan vertonen op weg naar de finale die op 31 augustus plaats zal vinden op het Helderheidplein in Rotterdam.

Helderheidbokaal

We willen niet van de deelnemers horen hoeveel swag of money ze hebben, maar wat op hun hart ligt en wat ze dagelijks meemaken in het leven, stelt de organisatie. “Het gaat om de inhoudswaarde van de tekst. Pijn en liefde worden gedeeld met het publiek. De Helderheidbokaal is een reactie op de negatieve muziek die vandaag de dag gedraaid wordt. Positieve muziek en positieve mensen krijgen weinig aandacht in de muziekindustrie.”

 

Hoofdprijs

De Helderheidbokaal heeft tot doel (straat)jongeren te stimuleren hun talent op het gebied van muziek en performance te ontwikkelen en een podium te bieden voor positieve Hiphopmuziek. Op dit moment staat positieve rap centraal in de activiteiten, waardoor de jongeren de kans krijgen om hun werk te laten zien en horen tijdens verschillende evenementen.

De hoofdprijs voor de winnaar bestaat uit een investering in de eigen muziek t.w.v. 1000 euro.
Deze vormt zich in het maken van een eigen videoclip, een studio opname en een fotoshoot en begeleiding in de vorm van een workshop zang en presentatie. Ook regelen wij voor de winnaar optredens en interviews bij verschillende media.

Helderheid

Joany Muskiet heeft in 2005 de Helderheid Bokaal in het leven geroepen naar aanleiding van het overlijden van haar zoon Breyten (die rapte onder de naam Helderheid). De Helderheidbokaal is de eerste ‘positieve talentenjacht’, waarbij het gaat om de inhoud van de teksten die positief en realistisch zijn.

HelderheidbokaalAanmelden kan via helderheidbokaal2019@gmail.com.
Meer informatie bij Joany Muskiet, 0680147649 Projectleider bij Stichting Helderheid5314.

 

 

Informatie
Datum: vrijdag 7 juni 2019
Aanvang: 19.00 uur (inloop vanaf 18:30 uur)
Entree: gratis

Tante Nino
Van der Takstraat 102B
Website: www.tantenino.nl
Tante NinoContact: tantenino@gmail.com/ 06 – 2940 3845
Facebook Event: www.facebook.com/events/2070654336561908/

 

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart