Tante Nino: Marishka McEnti

>
>
Tante Nino: Marishka McEnti

Bij Tante Nino is in de hele maand de tentoonstelling met werk van kunstenaar Marishka McEnti.

Marishka McEnti bouwde de afgelopen jaren een sterke band op met Catalonië.
Marishka McEntiZe raakte verliefd op Barcelona, Gaudí, de Pyreneeën en de castellers. Samen met de Catalanen demonstreert ze voor onafhankelijkheid. Ze was dan ook van de partij in Tante Nino toen 150 castellers uit Vilafranca de Penedes er te gast waren om Rotterdam de kunst van het bouwen van menselijke torens te tonen. Ze bouwde mee aan de spectaculaire torens en raakte geïnspireerd. “De samenwerking, het gelijkheidsidee en de kracht. Die wil ik uitbeelden.”

Over McEnti

Mariska van der Ent (1985), McEnti, de outsider volgens de insiders, stelt galerie Herenplaats. “Woest en wild is zij zichzelf. Wow! Fantasy Fairs en Lord of The Rings. Voor Mariska is kunst maken steeds belangrijker geworden in haar leven, ze kan niet meer zonder.

“Mariska werkt sinds juli 2009 op atelier Herenplaats. Ze is heel erg enthousiast over het werken in het atelier, en nog zoekende wat betreft haar keuze qua technieken, stijl, ze wil zoveel! Ze schildert, tekent en houdt zich bezig met graphic. Ook heeft ze interesse in de fotografie. Thema’s in haar werk zijn onder meer mensen, portrettekenen en veel fantasie.”

 

 

Informatie
Expo: september 2019

Tante Nino
Van der Takstraat 102B
Website: www.tantenino.nl
Tante NinoContact: tantenino@gmail.com/ 06 – 2940 3845
Facebook Event: www.facebook.com/events/2521226664812993/

 

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart