Tante Nino: Op een onbewoond eiland

>
>
Tante Nino: Op een onbewoond eiland

Op een onbewoond eiland!
Dat moet iedere eilandbewoner toch aanspreken!

Storm op komst!

Het is de titel van het tweede deel dat Jacques Börger aanstaande zondag, 24 november om 16.00 uur, bij Tante Nino zal opvoeren in aanloop naar het toneelstuk over The Tempest (De Storm) van Shakespeare: Spin speelt Storm!

Hoofdpersoon Prospero komt met dochter Miranda terecht op een eiland, verdreven uit Milaan. Tijdens deze associatieve, theatrale lezing met lichtbeelden komen vergelijkingen met Robinson Crusoë en Expeditie Robinson langs. Wie werden er allemaal verbannen naar een eiland? Wie vluchten er vandaag naar een Lampedusa?

Dit is deel 2 in aanloop naar de voorstelling van DE STORM van Shakespeare door SPIN Theaterproducties op 15 mei 2020. JACQUES BÖRGER speelt de heerlijke hoofdrol van PROSPERO, de vorst, magiër en theaterman. Maar zover is het nog lang niet. In de maanden voorafgaand geeft hij ‘theatercolleges’ gerelateerd aan het stuk.

Jacques is acteur en speelt sinds 1971. King Lear was (tot dusver) zijn grootste rol. Hij is voorzitter van Theater Netwerk Rotterdam, heeft jaren bij het (Historisch) Museum Rotterdam gewerkt en was zeven jaar voorzitter van de Rotterdamse Museumnacht!

De presentatie begint om 16:00 uur maar vanaf 15:30 uur ben je welkom voor koffie, thee en informeel geklets. Het verhaal zal een uur duren en daarna is er tijd voor een drankje met snack. Gaarne reserveren met een mail aan: j.b.borger@gmail.com het aantal plaatsen is beperkt.

Om uit de kosten te komen, vragen we entreegeld van € 10.
Dat is inclusief drankje. Je kunt ook intekenen voor een passe-partout.
Die kost € 50 en geeft toegang tot alle theatercolleges plus het bijwonen van een uitvoering van ‘Spin speelt Storm’ in mei volgend jaar.

 

Wie is Jacques Börger?

Jacques is  acteur en speelt sinds 1971. King Lear was (tot dusver) zijn grootste rol. Hij is voorzitter van Theater Netwerk Rotterdam, heeft jaren bij het (Historisch) Museum Rotterdam gewerkt en was zeven jaar voorzitter van de Rotterdamse Museumnacht!

 

Informatie
Zondag 24 november 2019
Start: 16.00 uur
Toegang: € 10, – . inclusief drankje
Reserveren via een e-mail aan: j.b.borger@gmail.com

 

Tante Nino
Van der Takstraat 102B
Website: www.tantenino.nl
Tante NinoContact: tantenino@gmail.com/ 06 – 2940 3845
Facebook Event: www.facebook.com/events/1544464765692594/

 

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart