Bewonersinformatie Wegenerpand april 2022

>
>
Bewonersinformatie Wegenerpand april 2022

Verbouwing WegenerpandNieuwsbrief 02

Sloopwerkzaamheden

De werkzaamheden aan het kantoorpand aan de Prins Hendrikkade 10-16 zijn van start gegaan. U heeft er vast al wat van gemerkt.
Het bouwterrein is afgezet en de sloopwerkzaamheden zijn in volle gang.

Werkzaamheden
Afgelopen maand zijn wij gestart met de sloop van de dakopbouw en een aantal onderdelen binnen in het pand. Komende maand worden de oude liften verwijderd en wordt er gestart met de sloopwerkzaamheden aan de gevel. De sloper draagt zorg voor het afvoeren van het afval. Hiervoor worden vrachtwagens ingezet die regelmatig over het eiland rijden. Ook wordt er incidenteel een mobiele hijskraan ingezet op onze bouwplaats.

Bouwplaatsinrichting
Naar aanleiding van onze ingerichte bouwplaats hebben wij diverse opmerkingen en aandachtspunten vanuit de buurt ontvangen. Deze hebben wij opgepakt en hiervoor zijn reeds aanvullende maatregelen genomen. In overleg met de Gemeente Rotterdam en een aantal bewoners van deKoopvaardijhof is er besloten onze gestapelde bouwketen te verplaatsen naar de andere kant van ons bouwterrein aan
de Prins Hendrikkade. Het oppervlak van het bouwterrein blijft hetzelfde.

Bouwterrein
Het bouwterrein is officieel in gebruik genomen en wordt met camera’s beveiligd. Toegang tot de bouwplaats zonder de vereiste beschermingsmiddelen en toestemming van ons personeel is niet toegestaan.

Camera’s en Privacy
Voor het project aan de Prins Hendrikkade wordt gebruik gemaakt van vaste/niet draaibare camera’s. Deze zijn gericht op het bouwterrein, tot 1 meter buiten het hekwerk. Uw woning of auto valt buiten het bereik en zal dus niet in beeld zijn. Voor zover er met het camerabeveiligingssysteem persoonsgegevens worden verwerkt, betreft dit alleen betrokkenen die zich óp het bouwterrein bevinden.
Voor het melden van calamiteiten buiten regulieren werktijden kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0182 – 34 80 88.

Met vriendelijke groet,
Het uitvoeringsteam PH-kade

 

Bron: Van Wijnen
Website: www.vanwijnen.nl

 

 

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart