25 nov De Werf en meer

>
25 nov De Werf en meer

In diverse wijken is er regelmatig een pop-up milieupark, ook op het Noordereiland. Bewoners kunnen er hun afval en kapotte of te recyclen spullen inleveren. Zaterdag 25 november staan de mensen van Stadsbeheer er weer met hun mobiele milieupark. Kom dus je kapotte of overbodige spullen inleveren bij hen. Heb je spullen die een tweede leven verdienen, geef die dan af bij de mensen van De Werf, die op dezelfde locatie aanwezig zijn. Zowel het milieupark als De Werf is voor dit keer in en bij het Huis van de Wijk op het Noordereiland.

Pop-up milieupark Noordereiland

Kinderworkshop Villa Zebra

Trek je oudste kleren aan, stroop je mouwen op en werk samen met Onno aan een tof graffitikunstwerk. We gaan werken met spuitbussen en met gevonden/gerecyclede vormen waar we overheen gaan spuiten. Ook gaan we onze eigen sjablonen maken, bijvoorbeeld met je naam, of iets dierbaars uit je huis. Verbaas jezelf over de mooie afdrukken.
Leeftijd: kinderen tussen de 7 t/m 12 jaar.
Aanmelden is niet nodig.

Warme Winter Rol

Tips voor een warm huis? We hebben de folder met duurzame tips van Woonstad weer voor je klaar liggen. Voor 10 buren die wat extra’s kunnen gebruiken hebben we ook een mini warme winter rol. In de rol een tochtstrip voor je brievenbus en buitendeur. Van de warme winterrol maak je simpel een tochtrol voor je raam. Hoe dat vertellen we je daar. Kom even langs of vertel het je buur die het wat minder heeft en een extra warme rol wel kan gebruiken. Ben je buur en kun je helpen bij het aanbrengen van een tochtstrip voor de brievenbus of deur? Top! Kom ook even langs en we verbinden de buren graag aan elkaar.

Pop-up Milieupark Noordereiland

Wilt u af van uw oude droogrek, kapotte waterkoker of nog bruikbare spullen? Lever deze spullen
gratis in bij het pop-up milieupark. U kunt kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die
u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen.


Dit mag u inleveren:

Dit mag je inleveren bij het Pop-up Milieupark

Dit mag niet:
bankstel, kasten of ander groot meubilair
Breng deze spullen direct naar het milieupark bij u in de buurt. Milieupark IJsselmonde is het
dichtstbijzijnde milieupark. Het adres is: Hekendorpstraat 55, 3079 DX Rotterdam.


Werf

De Werf (ruilen, recyclen, repareren) + pop-up milieupark + Villa Zebra kinderworkshop

Het pop-up milieupark staat zaterdag 25 november tussen 12.00 en 14.00 uur op het Noordereiland, bij het Huis van de Wijk, Prins Hendrikkade 89. Daar is ook De Werf, waar iedereen spullen kan inleveren die een tweede leven verdienen. En daar kunnen de kinderen meedoen aan de workshop van Onno Poiesz. De workshop is gratis, aanmelden niet nodig.

Zaterdag 25 november 2023
Tijd: 12.00 – 14.00 uur
Locatie: Huis van de Wijk, Prins Hendrikkade 89
Villa Zebra website: https://www.villazebra.nl/


Mileupark + workshop op Twitter

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart