26 mei is er weer De Werf

>
26 mei is er weer De Werf

Bij de WERF kun je boeken, kleding, textiel en elektrische apparaten inleveren, ruilen en ophalen. Op vrijdag 26 mei zijn ze weer te gast bij Tante Nino in de Van der Takstraat 102b. Met mooi weer kun je ook een kijkje in de achtertuin nemen.
Kom je ook weer langs?

de Werf

Recycle & repareer

Breng je spullen die een nieuwe bestemming verdienen of kapotte spullen naar de Werf. Of kom kijken of er iets van jouw gading te vinden is om (gratis) mee te nemen. Is je kleding of apparatuur stuk? De reparateurs gaan proberen die te herstellen of weer aan de praat te krijgen.

De Werf op Burendag

De medewerkers van Iedereen aan Boord kijken met plezier terug op de Burendag van 29 april 2023:

‘Wat was het een gezellige burendag eind april. Met zon! Dus stonden we deze keer met de WERF buiten. Gezellig met muziek van Tante Nino en de rap granny. Naast spullen ruilen kon je op zaterdag ook tips krijgen over je geveltuin, je inschrijven voor de Street Kitchen of meedenken met Iedereen aan boord. De WERF zorgt ervoor dat we met elkaar duurzaam met spullen omgaan. Soms ontvangen we dan mooie pareltjes zoals prachtige oude boeken, muziekinstrumenten of bijzondere vintage kleding.’

Werf

Informatie de Werf

Datum: vrijdag 26 mei 2023
Tijd: 11.00 – 14.00 uur
Locatie: Tante Nino, Van der Takstraat 102b, Rotterdam.

De volgende Werf is hierna op vrijdag 30 juni 2023.


Foto’s van de Werf op Twitter:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart