NE Ondernemer: Eye-PD

>
NE Ondernemer: Eye-PD

Ondernemers Uitgelicht: EYE-PD training & coaching (stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling)

In de Van der Takstraat bevinden zich diverse ondernemers. Sommigen zijn daar al jaren gevestigd, terwijl anderen na verloop van tijd verdwijnen en weer plaatsmaken voor nieuwe ondernemers.

Sinds januari is op nummer 72 in de Van der Takstraat het bedrijf EYE-Personal Development (Eye-PD) gevestigd, een praktijk voor coaching en training op het gebied van stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling, opgericht door Patty Lemmers.

“Ik ben er bijna geboren, maar vooral getogen,” vertelt ze. “Als baby kwam ik van Suriname naar Nederland en groeide op in de Van der Takstraat waar ik tot mijn 27ste heb gewoond.”

EYE-PD

Patty Lemmers volgde een opleiding International Management aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) en volgde een aanvullende module Business & Management aan de Open Universiteit. Ze werkte ruim 20 jaar in de financiële sector, onder andere als accountmanager, leidinggevende van 3 kantoren en later als financieel planner bij een bank. Na de negende reorganisatie besloot ze echter een andere loopbaan te volgen en voor zichzelf te beginnen. Na een omscholing tot functionaris gegevensbescherming (FG) adviseerde ze bedrijven en organisaties over de toepassing van privacyregelgeving en droeg tevens zorg voor bewustwording op dit gebied via (online) trainingen vanuit haar eigen bedrijf.

“Trainen en coachen zit in mijn DNA; het is de rode draad door mijn loopbaan,” vertelt Patty. Na de coronaperiode besloot ze haar hart te volgen en haar steentje bij te dragen aan een duurzamere en betere toekomst op het gebied van mentale gezondheid. Ze richtte zich meer op het trainen en coachen van mensen en zo ontstond haar eigen praktijk. Ze vond een prachtige locatie op het Noordereiland, in dezelfde straat waar ze als kind woonde. “Hoewel ik er nu niet meer woon, voelt het echt als thuiskomen!”

In haar praktijk biedt Patty coaching en training aan voor het omgaan met stress (burn-out preventie). Daarnaast geeft ze klankschalensessies en workshops voor slaapverbetering, verzorgt ze groepstrainingen en workshops op scholen (waaronder de Hogeschool Rotterdam) en voert ze opdrachten uit voor re-integratiebureaus.

In oktober start Patty ook met een tweedaagse masterclass: “De overgang van Stress naar Veerkracht,” voor vrouwen van 40+. Deze groep heeft namelijk te maken met specifieke uitdagingen zoals de overgang, (mantel)zorg voor ouders en het combineren van werk en gezin.

Haar wens voor de eilanders: “Koester het eiland, respecteer elkaar en maak er samen wat moois van!”

Website: https://www.eye-pd.com/


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart