Uw bedrijf ook op de Noordereilandkaart?

>
>
Uw bedrijf ook op de Noordereilandkaart?

De schatkaart van het Noordereiland wordt dit jaar vernieuwd! De oude kaart is uit 2011 en nodig toe aan een update. Die zal eind september van dit jaar verschijnen. Het is mogelijk om uw bedrijf tegen een kleine betaling op deze nieuwe kaart te laten vermelden. Heeft u interesse? Meld uw bedrijf vóór 20 augustus 2017 aan bij Stichting Montmartre aan de Maas.

Schatkaart Noordereiland

Noordereiland op de kaart
In opdracht van Stichting Montmartre aan de Maas wordt er momenteel een nieuwe opvouwbare kaart van het hele Noordereiland gemaakt. Zoals op de oude versie uit 2011 zullen op de kaart diverse kunstuitingen, galeries, winkels, horeca en andere bedrijven worden vermeld. De nieuwe kaart zal verschijnen rond eind september 2017.

Ondernemer op de kaart
Ondernemers van het Noordereiland krijgen de mogelijkheid om hun bedrijf tegen een kleine vergoeding op deze kaart te laten vermelden. Ook kunnen zij een aantal kaarten bestellen om zelf uit te delen aan hun klanten of bezoekers.

Bestellen
Op de webpagina www.noordereiland.org/schatkaart vindt u meer informatie over hoe u in aanmerking komt voor een vermelding en hoe u kaarten bestelt.
Tot uiterlijk 20 augustus 2017 kunt u daar uw bestelling doorgeven. Een e-mail sturen mag ook: info@montmartreaandemaas.nl.

Waarom deze kaart?
Stichting Montmartre aan de Maas en Stichting Stadsambassadeurs werken samen aan de realisatie van een kaart van het Noordereiland, die aan de wandelaars wordt meegegeven. Na afloop van de rondleiding kunnen de bezoekers dan zelf op hun gemak de highlights van het eiland bezoeken.

Geef uw bedrijf dus op!
Via de webpagina voor ondernemers: www.noordereiland.org/schatkaart-info of door een e-mail te sturen naar: info@montmartreaandemaas.nl.

Schatkaart NE - Lichting98

Stadsambassadeurs RotterdamMontmartre aan de Maas


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart