A La Plancha komt weer naar het Noordereiland

>
>
A La Plancha komt weer naar het Noordereiland

Deze zomer komt het pop-up restaurant weer terug naar de Maaskade.

Meer ruimte

À La Plancha was er wel klaar voor na een jaar ‘pauze’. De Rotterdamse Maaskade werd in 2019 grondig onder handen genomen waardoor het pop-up restaurant dat jaar niet open kon. Nu de kade over een lengte van een paar honderd meter schitterend is opgeknapt, biedt dit links en rechts van het voormalige brughoofd meer mogelijkheid om iedereen op een veilige afstand van elkaar te plaatsen. Dat betekent echter wel dat je erg ver moet lopen met al je gerechten. Daarom worden er dit jaar meer en kleinere uitgiftepunten gemaakt: Het voormalige brughoofd in de Maas wordt gebruikt voor het diner, terwijl de linker- en rechterkade nu ook gebruikt gaan worden voor borrel of lunch. Zo kun je de hele dag door het ultieme vakantiegevoel in eigen stad te ervaren.

Vamos Amigos

Logo: A la Plancha y AmigosÀ La Plancha denkt in deze tijd ook aan collega’s en ‘vrienden’ die het door de huidige maatregelen moeilijk hebben. Met een aantal van deze lokale ondernemers en producenten gaat A la Plancha een samenwerking aan waardoor hun producten ook op het Noordereiland verkrijgbaar zijn. Naast culinaire producten gaat het hierbij ook om lokale culturele initiatieven, zodat bezoekers van A La Plancha & Amigos naast een heerlijke maaltijd verrast worden door kunst, cultuur en muziek. Dit alles pal aan de waterkant op het Noordereiland: een geliefde plek in Rotterdam.

Personeel gezocht

À la Plancha zoekte energieke mensen van het Noordereiland in de bediening, achter de bar, in de keuken en voor de afwas. Wil je solliciteren of ken je iemand die hier voor geschikt is: gebruik dan deze link en vul het formulier in, of e-mail naar: info@ala-plancha.nl.
Fulltime, parttime, vrijwillig, vakantiebaantje het is allemaal mogelijk.
Link naar formulier: https://bit.ly/3ebjLiy

Om alvast in de stemming te komen, een video van het restaurant uit 2017:

Bron video: www.facebook.com/pg/alaplancharotterdam/videos

 

Informatie over À La Plancha
Openingstijden : Alleen bij mooi weer, via facebook aangekondigd
Reserveren : VERPLICHT vooraf via www.ala-plancha.nl/
Visvouchers : te koop via deze link https://bit.ly/2TBBTua of op het Noordereiland bij ’t Noordereilandwinkeltje of lunchroom Fadi’s.
Website : www.ala-plancha.nl
Facebook : www.facebook.com/alaplancharotterdam

 


À la Plancha in het Rotterdams Dagblad:

À la Plancha terug langs Maaskade

Wie nu de bijna verlaten Maasoever van het Noordereiland bekijkt, kan het bijna niet geloven. Toch is de bedoeling dat het er binnen een week of twee bij mooi weer bruist van gezelligheid. Onder de vleugels van pop-up restaurant À la Plancha – na anderhalf jaar terug van weggeweest – verrijst een langgerekt terras van ruim honderd meter langs de Maaskade. 

Het AD RotterdamLees veder op: www.ad.nl/rotterdam/a-la-plancha-terug-langs-maaskade-zodra-we-bier-kunnen-schenken-gaan-we-open~a4801da4/


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart