A la Plancha 2.0

>
>
A la Plancha 2.0

Wat we acht jaar geleden begonnen als buurtinitiatief om het Noordereiland op de kaart te zetten, is uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam: pop-up restaurant A La Plancha, open in de zomermaanden op een prachtige locatie, met heerlijke (vis)gerechten en lekkere wijn.

Een concept met veel verschillende stakeholders: onze buren, de trouwe bezoekers, medewerkers uit de buurt en daarbuiten, diverse leveranciers van het Eiland en het vaste land, zoals Schmidt Zeevis. Mét elkaar hebben we de afgelopen jaren mogen bouwen aan A La Plancha en iets heel moois neergezet.

Infographic - A la Plancha 2020 (Design Lichting98)

Het afgelopen jaar was het, zoals voor veel horecaondernemers, anders dan anders. Het gaf ruimte om terug te kijken op de afgelopen acht jaar én vooruit te kijken naar de toekomst. We kwamen tot de conclusie dat de essentie van A La Plancha gebouwd is op degenen die haar mogelijk maken: de Stakeholders. Juist daarmee willen we dan ook de volgende fase in te gaan: A La Plancha 2.0. Van Stakeholder naar Shareholder: we gaan middels een crowdfunding actie aandelen in A La Plancha verkopen!

We willen daarmee het A La Plancha concept nog beter maken met bijvoorbeeld een professioneel afzuigsysteem, custom-made keuken en bar containers, het aanleggen van stromend water en een vast elektriciteitspunt. Maar waar we nog het meeste naar uitzien:
een vaste horeca locatie ergens op het Eiland. Een leuk buurtrestaurant, iets wat al langer op het verlanglijstje staat van ons en onze buren. Straks zou jij je dus mede-eigenaar kunnen noemen van dit prachtige concept!

A La Plancha - Noordereiland-Rottedam Drone Pop-up Restaurant

Aandeelhouder worden in A La Plancha betekent een beloning in financieel én maatschappelijk rendement. Denk bijvoorbeeld aan inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, het gebruik van duurzame en lokale producten, efficiënt afvalbeheer of het realiseren van klimaatneutrale ambities, als ook het investeren en samenwerken met projecten uit de buurt.

We geloven dat een onderneming verder gaan dan alleen winst maken. Wij geloven dat een duurzaam succesvolle onderneming rendement levert voor alle stakeholders, maar ook bij kan dragen aan maatschappelijke waarde en de buurt. En hoe mooi zou het zijn als er aan het eind van het jaar nog ruimte is om een mooi lokaal initiatief te steunen dat ons aan het hart gaat.

A La Plancha 2.0 gaat voor impactvol ondernemen en sociale innovatie. We zijn heel benieuwd of jij mee wil doen of denken!
Vul deze vragenlijst in en blijf op de hoogte:  [UPDATE]  Zie dit formulier: www.alaplancha.nl/amigos-con-derechos/

A La Plancha

 

We hopen van je te horen!

Liefde van Team A La Plancha

 

 

A La Plancha - Noordereialnd - Rotterdam - Willemsbrug

Bron: A la Plancha
Website: www.ala-plancha.nl


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart