Tante Nino: Escarteen Sisters

>
>
Tante Nino: Escarteen Sisters

Tante Nino

Escarteen Sisters is een duo dat bestaat uit twee zussen.
Zij zijn een mengeling van noord en zuid en komen uit Gent en Barcelona. De zussen brachten in 2018 hun eerste album uit. “We brengen eigen nummers in Engels, Catalaans, Nederlands en Spaans. Het is de muziek van onze ingebeelde wereld”, verklaren de Escarteen Sisters.

Het is geen kamermuziek, geen jazz, geen folk, geen bossanova maar al deze dingen zitten er wel in. “Het zijn de kruiden in onze muzikale soep.” De Escarteen Sisters nemen je mee op reis, van noord naar zuid, van zuid naar noord, naar gewesten en windstreken waar je nooit eerder bent geweest, waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Ze openen deuren, breken muren af, je hart gaat dansen en je laat alles los.

Video:

Tuinpodium =  Coronaproof…
Vandaag is ook de officiële ingebruikname van de Tuintribune. Dankzij het Kickstart Cultuur Fonds, dat podia financieel ondersteunt bij aanpassingen om aan de anderhalve metersamenleving te voldoen, kan publiek hier de komende tijd comfortabel en overdekt van concerten en voorstellingen genieten. Om te beginnen dus van de Escarteen Sisters. Geheel volgens de coronaregels is er plek voor maximaal 30 personen. Reserveren, registreren en vooruitbetalen verplicht, zie hieronder.

Let op: toegang naar het tuinpodium is via Van der Takstraat 94.
Het concert begint om 17:00 uur. Tuin open vanaf 16:30 uur.

Reserveren per email verplicht
via tantenino@gmail.com, entree 15 euro (studenten 7,50) vooraf over te maken op bankrekening NL14ABNA 0420215948 ten name van Stichting Tante Nino o.v.v. Escarteen.

Informatie
Zondag 25 oktober 2020
Start: 17.00 uur
Kosten: € 15,-  (studenten € 7,50)

Tante Nino
Van der Takstraat 102B → ingang Van der Takstraat 96 naar ’t tuinpodium.
Website: www.tantenino.nl
Contact: tantenino@gmail.com/ 06 – 2940 3845
Facebook Event: www.facebook.com/events/362175438271208/

Tante Nino

Bron: Tante Nino 

Binnenkort: Tante Nino’s Agenda

Vrijdag 30 oktober
om 19:00 uur jazzconcert van Andrea Leone Quintet op Tuinpodium.
Met Andrea Leone (tenor saxofoon), Loek van den Berg (alt saxofoon), Ildo Nandja (contrabas), Piero Conte (gitaar) en Andrea Carta (drums)

Zondag 1 november
om 14:00 uur familievoorstelling Knock knock gespeeld door The Office People.
Ben Groen is een jongen op zoek naar vriendjes. Vriendjes die net als hij het liefst buiten spelen, muziek maken, dansen en lachen. Maar niemand wil meer echt buiten spelen. Dan, op die ene dag, verandert alles.


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart