Open Ateliers NEstudio’s

>
>
Open Ateliers NEstudio’s

Open dagen NE Studio'sDe NEstudio’s, ateliers voor kunst, zetten de deuren op 25 en 26 september wagenwijd open tijdens het groot Rotterdams Atelierweekend. Dit jaar is er een extra special editie: alle 25 ramen van de NEstudio’s zijn door gastkunstenaars van kunstwerken voorzien. Op zaterdag en zondag worden om 15.00 uur door de kunstenaars artist talks en rondleidingen rondom dit project RAAMWERK geven. Bovendien is er een binnententoonstelling, een Cash & Carry, jeu de boules en natuurlijk zijn er de ateliers om te bezoeken.

 

De deelnemende gastkunstenaars van project RAAMWERK zijn: Liza Wolters, Hans Wilschut, Ilse Kauffman, Jack Eden, Constance van Duinen, Stang Gubbels, Sarah Rose Guitian, Anuli Croon, Fileona D-Khar, Kwinnie Lê, Floor Milou Smit, Roos Kloosterman & Lindsey Schwidder, Minne Smits, Kuin Heuff, Hillegon Brunt en Hanneke Huisman.

 

De deelnemende kunstenaars aan project RAAMWERK en de atelieropen dagen namens de NEstudio’s zijn: tamyra meesters, Don Satijn, Marianne Grootenboer, Rick Keus, Simona Petescu, Jasper Almekinders, Kamali van Bochove & Marijke Appelman, Martin Keus, Koosje Koene en Marjoke Schulten.

 

NEstudio’s Open Ateliers 25 & 26 september van 11:00 tot 17:00 uur:

Meer info: www.grootrotterdamsatelierweekend.nl

Een bijzondere plek op het Noordereiland in Rotterdam.
Bijna op de punt van het eiland, verscholen tussen huizen en omringt door het groen, ligt het witte gebouwtje van de NEstudio’s. De wortels van de bomen veranderden het eens strakke schoolplein in een heuvelig landschap. Weelderige vlieren en braamstruiken woekeren tussen de heg. De fruitbomen, bloemen en kruiden groeien goed op de vruchtbare rivierklei. Het is goed toeven in de omsloten binnentuin. De oude klaslokalen zijn ingericht als werkplaats, atelier of fotostudio. Het is een creatief broeinest waar sinds 1988 al veel kunstenaars, in wisselende bezetting, gebruik van maken. De NEstudio’s bieden onderdak aan uiteenlopende culturele projecten en participeerde in onder andere de Verborgen Tuinen, de Nationale Grafiekmaand, pARTners Galerie en kunstroutes.

NEstudios is goed bereikbaar met bus 32.
let op: Parkeren is niet gratis.
Kijk voor informatie op de NE Studio’s website:www.nestudios.nl
Meer info op Facebook: www.facebook.com/noordereilandstudios

Kunstenaars NEstudios
Marianne Grootenboer www.mariannegrootenboer.nl
Rick Keus www.rickkeus.nl
tamyra meesters www.tamyrameesters.nl
Marjoke Schulten www.marjokeschulten.nl
Martin Keus Facebook/nonsyntheticbuddha
Marijke Appelman www.marijkeappelman.nl
Simona Petescu www.simonapetescu.nl
Don Satijn www.kunstinzicht.nl/…/don-satijn/
Koosje Koene
Jasper Almekinders www.jasperalmekinders.nl
Kamali van Bochove www.kamalivanbochove.com

 

 

 

Data Open Dagen
Zaterdag 25 & 26 september 2021
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
NEstudio’s
Logo - NE Studio'sPrins Hendrikstraat 5
3071 LG. Rotterdam

Website: www.nestudios.nl
Instagram:  www.instagram.com/noordereilandstudios

 


Project Raamwerk

Van 1 september tot 1 november organiseren de kunstenaars van de NEstudio’s het RAAMWERK project, NEstudio's 2021een tentoonstelling op de ramen van het atelierpand op het Noordereiland.

 

Plattegrond op Twitter:

 

Bron: NEstudio’s


 

Locatie:Prins Hendrikstraat 5


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart