14 dec Koersen richting 2024

>
14 dec Koersen richting 2024

Helaas afgelast

De bijeenkomst voor 14 december is geannuleerd. Helaas is er corona binnen ons kernteam.
Dat betekent even gas terug. In 2024 gaan we weer volle vaart vooruit en hopen jullie dan alsnog te ontvangen.

Stichting Iedereenaanboord & studenten Minor Resiliant Cities & TU Twente heten bewoners, bedrijven en bezoekers van harte welkom. Kom kijken, laat je inspireren en denk met ons mee.

2023 Dit jaar is omgevlogen. We hadden 10 boeien; doelen waaraan we hard met matrozen en passagiers hebben gewerkt. In juni werden we een stichting, organiseerden 2023 10 X de circulaire WERF, verkenden het klussen met energie en verbinden VVE’s rondom een Duurzaam Dek.

Koersen richting 2024

Op naar 2024

2024 Wat gaan we volgend jaar doen? Hoe komen we dichter bij onze ambitie om een duurzaam en zelfvoorzienend eiland te worden? Dat vertellen we je graag op deze avond.
Dromen en design. Verwelkom 23 internationale studenten die de minor Resiliant Cities volgen aan de Hogeschool Rotterdam… en wat krijg je dan?
Dromen over biodiversiteit, watermanagement en sociale cohesie aan boord. Vertaald in visuele schetsen. Tekeningen die soms uitdagend zij, zeker inspirerend en je aan het denken zet. Het zijn niet de dingen die we daadwerkelijk morgen gaan doen, maar wel waar we over willen praten. Wat maakt ons eiland groener, hoe kunnen we met het water omgaan, de veranderingen van het klimaat en elkaar ontmoeten?

Kom kijken en ga met deze jonge talenten in gesprek. Internationaal, dus de voertaal is Engels, maar je kunt ook met tal van andere talen uit de voeten. En vraag anders een van de buren om de verbinding via het Nederlands te leggen.

Kom aan boord! Wil je meer weten over warme winterrollen, scheepsjournalen en de schets van de vaarroute naar 2030? Buren nemen je mee in groene, blauwe, gele en rode acties aan boord. Wat zijn de plannen dus voor biodiversiteit (groen), waterbeheer (blauw), energietransitie voor iedereen en een lokale circulaire economie (geel). Wat organiseren buren allemaal in de Stuurhut.

Sterker nog; wil je ook meedenken, heb je ideeën of doe je mee? Neem een kijkje aan boord op donderdag 14 december.
We ontmoeten je graag op de donderdag 14 december aan het einde van de dag.

Informatie
Datum: 14 december 2023
Inloop: 17.30 – 19.30 uur
Kajuit: Gymzaal Basisschool de Nieuwe Haven
Prins Hendriklaan 22, Noordereiland Rotterdam


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart