NE Ondernemer: Beauty Lab Zarza

>
NE Ondernemer: Beauty Lab Zarza

Beauty Lab Zarza“Welkom!” Solmaz Zarza opent met een brede glimlach en enthousiast de deur van haar nieuwe pand aan het Burgemeester Hoffmanplein. Daar bestiert ze sinds 9 januari een beautysalon. Je kan daar onder meer terecht voor permanente make-up, maar vooral ook voor de behandeling van huidproblemen.

 

Haar werk is lekker dicht bij huis, ze woont met haar partner in de Van der Takstraat. Dat ze iets met beauty moest gaan doen, wist ze als kind al. Eigenlijk had ze een droom om plastisch chirurg te worden, maar ze was altijd al aan het ‘tutten’ met make-up bij haar moeder en tante en vond haar bestemming toen ze op haar 18e bij een schoonheidssalon ging werken. Na een aantal jaren voelde ze dat ze aan een eigen zaak toe was. “Dat bleek nog niet zo eenvoudig”, vertelt Solmaz, “Het was vooral heel moeilijk om een geschikt pand te vinden. Dat heeft wel een paar jaar geduurd. Maar uiteindelijk is dat gelukt, en dan ook nog een pand hier op mijn eigen Noordereiland. Dan is er natuurlijk nog de investering in de verbouwing, apparatuur en producten. Maar ik ben supertrots dat het allemaal gelukt is, ook dankzij de hulp van familie en vrienden.”

Solmaz is van Iraanse afkomst. Op 8-jarige leeftijd kwam ze samen met haar broers, zussen en moeder naar Nederland om zich bij haar vader te voegen en woont ze inmiddels ruim 30 jaar in Nederland. “Ik kan me niet zo heel veel meer herinneren van mijn eerste jaren in Iran. Maar ik volg de actualiteit op de voet en maak me wel zorgen om familie en vrienden daar. Ik hoop wel een keer er naartoe te kunnen gaan om te kijken en voelen hoe het daar is en hen te zien.”

 

Duurzaam

Ze vindt dat ze zich met haar salon onderscheidt van andere beautysalons. Zij is vooral gespecialiseerd in medische huidbehandelingen, zoals acné. Haar aanpak is persoonlijk, met veel aandacht en een grondige huidanalyse. De producten zijn afgestemd op ieder individueel huidprobleem, dierproefvrij en vegan. De serums stelt ze zelf samen, afgestemd op de klant en de flesjes en verpakkingen zijn herbruikbaar.

Haar Beauty Lab Zarza is open op werkdagen (behalve woensdag).
Maak gerust eens een afspraak om kennis te maken.

 

Informatie
Burgemeester Hoffmanplein 7,
Tel. 06 – 39 28 78 28
Website: www.beautylabzarza.nl

 

Bron: Facebook Noordereiland


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart