Eilandkrant zoekt Redacteur

>
Eilandkrant zoekt Redacteur

Eilandkrant zoekt Redacteur

Wie wil vanaf januari 2024 de redactie van de Eilandkrant Noordereiland komen versterken? Wij zoeken iemand die eventueel korte tekstjes kan (her)schrijven, een echte Eilander die zich graag verdiept in en op de hoogte is van de actualiteiten en activiteiten op het Noordereiland en in samenspraak met de eindredacteur en grafisch ontwerper een maandelijkse editie van de Eilandkrant maakt.

Krant zoekt Redacteur

De Eilandkrant verschijnt sinds 2019 maandelijks, als aanvulling op reeds bestaande Noordereiland media zoals website noordereiland.org, facebook, twitter en instagram. De Eilandkrant is een dubbelzijdig A4; het is dus eerder een nieuwsbulletin dan een echte krant. Het hoofdbestanddeel is de maandagenda van activiteiten en daarnaast – afhankelijk van de ruimte – 3 tot 5 korte artikelen met actueel nieuws. De oplage is ca. 1700 exemplaren, die door een aantal vrijwilligers (bewoners) elke maand huis aan huis worden bezorgd.

Je taken:

  • (Her)schrijven van korte artikelen
  • Nieuwe ondernemers interviewen
  • Meedenken over geschikte onderwerpen voor de krant
  • Helpen met distributie aan bezorgers

Vergoeding

Voor je werkzaamheden ontvang je per kwartaal een vergoeding (sociaal ondernemers tarief). De tijdbesteding is maandelijks circa 8-10 uur.

Meer weten? Neem contact op met de huidige redactie via redactieeilandkrant@gmail.com

Stichting Hartje Noordereiland
Website: hartjenoordereiland.nl
Bekijk alle kranten op: noordereiland.org/eilandkrant


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart