NE Ondernemer: Maarten Makelaardij

>
NE Ondernemer: Maarten Makelaardij

Ondernemers Uitgelicht: Maarten Makelaardij

Op zoek naar een koopwoning? Dan kunt u bij Maarten Makelaardij uw geluk niet op! Deze moderne makelaardij heeft een groot aanbod aan aantrekkelijke koopwoningen in Rotterdam en omstreken.

Eigenaar Maarten Broekman (42) begon 15 jaar geleden met Maarten Makelaardij. Toen nog niet in zo’n mooi pand als waar hij en zijn collega’s nu zitten, maar vanuit zijn woonkamer aan de Lombardkade. Overal ging hij op de fiets naar toe.

Maarten Makelaardij

Sinds 2016 zit het bedrijf in het Hulstkamp Gebouw op het Noordereiland. Een plek waar Maarten erg trots op is. “De Maaskade is ontzettend mooi, en dan zitten wij ook nog in een gebouw met zoveel historie: ik ben heel blij dat we hier zitten”.

Maarten Makelaardij is een modern makelaarskantoor: ze maken veel (en goed!) gebruik van social media. Zij hebben het grootste aantal volgers op social media van alle makelaarskantoren van Nederland. Niet gek, want al vanaf het begin zetten ze fors in op hun online aanwezigheid. “Destijds was dat echt onderscheidend, niemand deed dat”, vertelt Maarten.

Op 1 juni 2024 bestaat Maarten Makelaardij 15 jaar. En wie jarig is, trakteert! Tijdens hun jubileumactie schenken ze daarom voor elke verkochte woning een bedrag aan Stichting Jarige Job. Daarnaast gaan ze ook met het hele team vrijwilligerswerk doen voor dit goede doel.

Tijdens het jubileum worden mensen die hun woning willen verkopen in de watten gelegd: na elk verkoopgesprek laat Maarten Makelaardij een gepersonaliseerde bakmix achter, om zo de doelgroep bij hun verjaardag te betrekken.

U kunt bij Maarten Makelaardij terecht voor de verkoop van uw woning, maar ook voor aankoopbegeleiding of een taxatie. Met een persoonlijke benadering denken ze graag mee en bieden ze advies over het gehele proces.

Website: maartenmakelaardij.nl


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart