NE Ondernemer: Puur Baby Spa

>
NE Ondernemer: Puur Baby Spa

Ondernemers Uitgelicht: Puur Baby Spa

Door Eva Steenhuizen
Aan de Prins Hendrikkade 121b is een waar walhalla voor baby’s van 14 dagen tot ongeveer een jaar oud. Daar bevindt zich de Puur Baby Spa, gerund door Rachel Vaarnold (38). Onze redacteur belde met Rachel, benieuwd naar wat dat is, een baby spa.

In de baby spa kunnen baby’s en ouders even helemaal tot rust komen. Op muziek die doet denken aan de geluiden die baby’s konden horen toen ze nog in de buik van hun moeder zaten, worden de baby’s volledig in de watten gelegd.

Baby Spa Noordereiland

Baby’s floaten ongeveer 30 minuten in aangenaam, constant verwarmd water (37 ℃). Als ze het naar hun zin hebben, gaan ook de bubbels aan. Na een half uur floaten volgt de babymassage. Rachel laat via een pop zien hoe de ouders hun baby kunnen masseren. “Dit zorgt voor een bijzonder moment tussen ouder en baby: ze maken middels deze massage echt een connectie”, vertelt ze.

Toen Rachel met dit bedrijf begon, kende ze het fenomeen ‘baby spa’ nog maar kort, maar ze was meteen verkocht. Ze wist: dit wil ik ook. En het liefst als eerste in Rotterdam, wat haar is gelukt! Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd en sinds april 2019 lopen mensen uit het hele land de deur bij haar plat.

Rachel woont zelf niet op het Noordereiland, maar is heel erg blij met haar pand hier. “Ik ben ooit gevallen voor het uitzicht, en de buurt is ontzettend gezellig”. Ze voelt zich hier helemaal thuis.

Puur Baby Spa is open op afspraak, te boeken via website https://puurbabyspa.nl/

Puur Baby Spa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart