SPAR: Sportieve zevenkamp voor de jeugd

>
>
SPAR: Sportieve zevenkamp voor de jeugd

Buurtsupermarkt organiseert zevenkamp samen met Johan Cruyff Foundation, op zaterdag 18 juni

Rotterdam, mei 2016 Buurtsupermarkt SPAR MATZE organiseert op zaterdagmiddag 18 juni aanstaande een sportieve zevenkamp voor de jeugd (6-14 jaar). Zij doet dit in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, Unilever en andere partners. Tijdens een aantal campagneweken onder de noemer een sprintje naar SPAR, maken jonge klanten van SPAR kans op deelname aan deze Cruyff Foundation Zevenkamp. Daar kunnen kinderen de atleet in zichzelf naar boven halen en kennis maken met diverse atletieksporten. Doel is om kinderen in beweging te krijgen in aanloop naar het EK Atletiek in Amsterdam in juli van dit jaar, dat door SPAR wordt gesponsord.

Speren door de ramen
We gaan er een leuke en sportieve middag van maken, licht SPAR-ondernemer Jan Matze toe. We zetten allerlei atletiekonderdelen uit achter de winkel, in Ons Park. Van hordelopen tot hoogspringen en van speerwerpen tot estafette. Uiteraard wel allemaal veilig. Niet dat hier straks de speren door de ramen vliegen!

Spar Zevenkamp

Cruyff FoundationZevenkampop zaterdag 18 juni
van 13:30 tot 15:30 uur.
Ons Park, Feijenoordstraat, Rotterdam

Prijzen
Bij aankoop van geselecteerde actieproducten bij SPAR ontvangen alle klanten van 19 mei t/m 8 juni 2016 een spelerskaart waarmee kinderen kans maken op deelname aan de Cruyff Foundation Zevenkamp in Ons Park op het Noordereiland in Rotterdam. Er kunnen in totaal 75 kinderen meedoen op die dag. In de winkel van Spar Matze is nog een aantal spelerskaarten beschikbaar gesteld door klanten die niet tot de jonge doelgroep van de zevenkamp behoren. Deze kunnen door kinderen worden afgehaald. In totaal worden er 12 van deze Zevenkampen door heel Nederland georganiseerd. Amsterdam_EK_2016Er zijn ook mooie prijzen mee te verdienen, waaronder VIP-kaartjes voor het EK Atletiek in Amsterdam en een Cruyff Foundation Sportpakket.

 

Buiten spelen
Jan Matze vervolgt: Naast dat we kinderen laten deelnemen aan de Cruyff Foundation Zevenkamp en laten kennismaken met atletiek, doneren we samen met onze leveranciers ook nog aan het project Schoolplein14. Dit project is een initiatief van de Cruyff Foundation. Johan Cruijff vond dat buiten spelen een vak op school zou moeten zijn, en dat ben ik wel met hem eens. Aldus de enthousiaste SPAR-ondernemer.

Schoolplein14
Cruyff Schoolplein14Het project Schoolplein14 heeft als doel kinderen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te sporten tijdens en na schooltijd. In samenwerking met de school en leerlingen worden lijnen en kleurvakken (coatings) op de grond en muur van een schoolplein aangebracht om op natuurlijke wijze spelactiviteiten van kinderen te stimuleren. Op ieder Schoolplein14 gelden de 14 regels van Johan Cruijff. Dit zijn gedragsregels die bijdragen aan meer respect voor elkaar, samenspel, creativiteit en initiatief.

Meer informatie over Schoolplein14 is te vinden op www.schoolplein14.nl.
Meer informatie over de Cruyff Foundation Zevenkamp is te vinden op: www.spar.nl/CFzevenkamp.
WebsiteEK Atletiek in Amsterdam:www.amsterdam2016.org

Spar Matze
Van der Takstraat 56
SparTel.: 010 – 41 237 83
Email: matze@despar.info
Website:www.matze.spar.nl

 


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart