Opening Massage Therapy Rotterdam

>
>
Opening Massage Therapy Rotterdam

Een nieuwe ondernemer op het Noordereiland: Massage Therapy Rotterdam

Adriana AlomanIk ben Adriana Aloman, ik kom uit Roemenië en in 2007 besloot ik naar Spanje te verhuizen, een reis die mijn leven voor altijd heeft veranderd. De afgelopen jaren heb ik onverwachts een speciale passie ontwikkeld voor massagetherapie. Er was ooit een vrouw met een ernstige vorm van slapeloosheid, ik zorgde voor haar in het ziekenhuis en op een nacht klaagde ze weer dat ze niet kon slapen. Ik bedacht dat ik haar een massage kon geven en tot mijn verbazing was ze binnen enkele minuten in slaap gevallen.

Zij gaf me de meest waardevolle feedback en dit was voor mij de belangrijkste reden dat ik massagetherapeut ben geworden. Ik besloot haar advies op te volgen door verschillende cursussen te volgen waardoor ik de kracht van alternatieve geneeskunde heb ontdekt.

Nu, na 9 jaar ervaring als massagetherapeut heb ik besloten Traditionele Chinese geneeskunde te studeren, hier droomde ik in mijn kindertijd al van. Ik was altijd gefascineerd door de kracht van hun natuurlijke methodes van genezing.

Met veel plezier zit ik nu met mijn nieuwe massagesalon op de Prins Hendrikkade op ’t Noordereiland. Het eiland is een perfecte plek om te werken, zo aan het water met de grote stad om ons heen. Ook lijken alle mensen elkaar te kennen en elkaar vriendelijk te begroeten, erg fijn om hier te zijn.

Ik hou van mijn beroep omdat het me de kans geeft een band te vormen met mensen en de complexiteit van het menselijk lichaam te ontdekken. Daarom is het zo bijzonder, elk mens is speciaal en anders. Bij Massage Therapy Rotterdam is het doel om elk persoon te helpen door het begrip te begrijpen dat elk mens anders is en ze op basis daarvan het juiste advies en de juiste service te bieden.

Openingsaanbieding Zondag 6 mei 2018

Gratis – Speciale workshop door onze Mary Kay Beauty Consultants, gespecialiseerd in huidverzorging en make-upproducten, geweldige korting bij uw volgende therapie-intake en natuurlijk heel veel plezier.
Tot snel op de Prins Hendrikkade!

Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Adres:
 Prins Hendrikkade 106
3071 KH Rotterdam
Tel.: 010 – 223 4630
Website: www.massagetherapyrotterdam.com


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart