PHK18 Expo: According to the line

>
>
PHK18 Expo: According to the line

PHK18 presenteerd de expo “According to the line“.
De 16e editie van PHK18 draait om tekenen met werken van Riette Wanders, Reinoud van Vught, Renie Spoelstra en muurschilderingen van Simon Schrikker en Willehad Eilers, ook bekend als Wayne Horse.

PHK18 #16De lijn gaat voortdurend in een andere richting.

De expressieve houtskooltekeningen van Riette Wanders richten zich op essentiële elementen zoals vorm, lijn en oppervlak.
Het schilderen staat centraal, bevatten de kleurrijke tekeningen van Reinoud van Vught explosieve organische vormen.
Renie Spoelstra maakt schilderkunst met houtskool op basis van filmbeelden en ontwerpt tekeningen met een delicate balans tussen licht en donker.
Tekening in dikke lagen olieverf, Simon Schrikker creëert dynamische tekeningen met vechthonden die barsten van energie.
Willehad Eilers aka Wayne Horse zal een muurschildering bedenken in zijn snelle en levendige tekentaal.

 

De energieke algehele composities van de werken versterken elkaar wanneer ze samengebracht worden. Hun visueel charisma en donkere aardse tonen brengen een ruwe kwaliteit aan de tentoonstelling. Volg de lijn en zie zelf hoe ze in elkaar vloeien.

PHK18 nodigt je graag uit voor de feestelijke opening van PHK18: # 16 volgens de regel op zondag 14 oktober van 15.00 tot 18.00 uur.

 

Deelnemende muralisten:  
Murals Inc.Willehad Eilers aka Wayne Horse / Simon Schrikker / Renie Spoelstra / Reinoud van Vught / Riette Wanders
Informatie over de deelnemers vindt u op: www.murals-inc.com

Opening expositie
Zondag 14 oktober
Tijd: 15.00 – 18.00 uur

PHK18
Locatie: Prins Hendrikkade 18
Open tijdens kantooruren: maa. – vrij. van 9.00 – 17.00 uur
Website: www.phk18.nl
Facebook: www.facebook.com/phk18bureauvoorkunst

muurschildering-TENT-Rotterdam-2007-foto-Bob-Goedewaagen

 

Wat is PHK18?
Aan de Prins Hendrikkade nr. 18 te Rotterdam, waar een architectenbureau gevestigd is, huist sinds december 2013, PHK18. PHK18 is een ruimte voor hedendaagse kunst en verhoudt zich tot een werkomgeving gericht op architectuur. PHK18 wordt gerund door beeldend kunstenaar Marleen van Wijngaarden en architect Peter Couwenbergh.

PHK18 heeft een oppervlakte van 1000 m2 en bestaat uit een entree in de vorm van een galerij met zeer goede presentatiemogelijkheden voor beeldende kunst. Deze galerij gaat over in de ‘tekenkamer’, ook deze ruimte biedt tal van mogelijkheden tot diverse presentatievormen. Verder is er een grote wand beschikbaar in de ‘kantine’. Voeg daarbij alle kolommen, nissen en verborgen hoeken een patio en het beeld onstaat van een spannende galerie temidden van  bedrijvigheid.

Sinds 2013 hebben 53 gerenommeerde beeldend kunstenaars hun werk getoond in tot op heden 15 tentoonstellingen.
PHK18Deze tentoonstellingen zijn genummerd. Het merendeel van de presentaties bestonden uit duo en trio formaties, daarnaast hebben er vier thematentoonstellingen plaatsgevonden.

Mocht u interesse hebben in een interessante en gezellige rondleiding, mail naar: info@phk18.nl
Of kom langs bij Prins Hendrikkade 18.

 

 

DasGrosseFest_Acrylic-on-canvas


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart