Tante Nino: Reinier van Houdt en Paul de Jong

>
>
Tante Nino: Reinier van Houdt en Paul de Jong

Reinier van Houdt (piano) en Paul de Jong (cello) komen met een muzikaal kindermenu voor volwassenen, van J.S. Bach tot Arvo Part met een omweg door Frankrijk. Nu weten we nog nauwelijks wat ze gaan spelen, maar doet dat er toe? Het is fantastisch dat ze samen komen spelen! Reinier was de afgelopen zeven jaar regelmatig bij Tante te gast, speelde met de samovar, met film (Entr’acte). Paul ook heeft meermaals, als hij uit New Engeland overkwam, opgetreden, met samples, electronica en music-video. Nu spelen ze dus voor het eerst samen bij Tante!

Op speciaal verzoek wordt de korte film Le Grand Tango (9’) weer eens vertoond (PJ Smit, 2002) waarin ze samen het gelijknamige stuk van Piazzolla uitvoeren. Tja hoe kennen ze elkaar, speelde PJ daar misschien een rol in? Wel iets om trots op te zijn.

Ken jij onze vrienden Reinier en Paul, dan weet je wat een feest het is hen te horen, ken je ze niet, dan is dit je historische kans om met deze twee wereldwijd spelende muzikanten met Rotterdamse roots kennis te maken.

Programma
Datum: zondag 22 juli
Locatie: Ingang vd Takstraat 94
Aanvang concert: 17.00 uur
Kosten: Vrijwillige bijdragen na afloop

 

Wil je blijven en een hapje eten met muzikanten?
Om 19:00 uur is er op inschrijving (per email: tantenino@gmail.com) een maaltijd verkrijgbaar à 15 euro p/p.


Tuinpodium
Het Tuinpodium van Tante Nino is een klein wijkpodium voor muziek, film en kunst op het Noordereiland dat sinds 2011 akoestische muziek programmeert. Vanaf 9 juni 2018 zal het Tuinpodium bij Tante Nino open zijn voor diverse optreden. Zie hier » de agenda.
Er zullen verschillende concerten en evenementen geprogrammeerd worden in de zomerperiode van juni tot en met september.
Het programma begint meestal in de avond.

 

Tante Nino
Van der Takstraat 102B
Website: www.tantenino.nl
Tante NinoContact:tantenino@gmail.com/ 06 – 2940 3845
Facebook:facebook.com/Tante-Nino

 

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart