Galerie Wind: Weduwe zoekt songs

>
>
Galerie Wind: Weduwe zoekt songs

Weduwe Nette Scheepstra geeft op 31 maart haar vijfde Gedenkpopconcert, ditmaal op het Noordereiland, in galerieWind. Deze live muziekshow vormt een persoonlijk gedenkmoment voor iedereen die iemand heeft verloren. Persoonlijk omdat het publiek vooraf zelf de songs, beelden en gedichten aanlevert.

`Toen ik weduwe werd, ontdekte ik dat onze cultuur na de uitvaartdienst totaal geen gebruiken kent op het gebied van rouw. Ik wilde rouwen, stilstaan, ergens héén met mijn verdriet, niet zozeer ´verwerken´. Ik ben na het overlijden gaan zingen en merkte wat het zingen van liedjes niet alleen bij mij, maar ook bij het publiek teweegbracht. Zo bedacht ik ´gedenkpopconcert.’ Met dit concept wil ik dan ook iedereen die op een mooie manier stil wil staan bij zijn of haar overleden dierbare, een moment van rouw bieden,´ zo vertelt de 43-jarige weduwe bewoonster van het Noordereiland.

Sinds 2015 geeft Nette gedenkpopconcerten:`Het is altijd bijzonder en ontroerend hoeveel het met mensen doet en te merken dat hier zo’n grote behoefte aan is,’ aldus Nette.

Het concert komt tot stand met dank aan de Wijkraad.

Songs gezocht voor gedenkpopconcert

Heb jij iemand verloren of ken je iemand die een dierbare mist?
Wil je je overleden dierbare op een mooie manier gedenken?
Stilstaan bij je verdriet? Bij mooie herinneringen?
Je emoties de vrije loop kunnen laten? De liefde weer voelen stromen?

Gedenkpopconcert biedt je een prachtig rouwmoment. Zodat je alle ruimte krijgt te rouwen en stil te staan bij jouw overleden dierbare.
Zend je eigen popsong in die je herinnert aan hem of haar of een nummer waar je kracht uit put. Je mag ook iets vertellen in je email over je verlies en foto’s bijvoegen. Uit al die inzendingen stellen wij een persoonlijke show samen voor een ontroerende gedenkervaring.

Stuur jouw aanvraag vóór 28 februari in: nettescheepstra@gmail.com

Een nummer insturen is echter zeker niet verplicht; je mag ook komen luisteren naar de nummers die anderen hebben ingestuurd. Of alleen de naam insturen van degene die je wilt gedenken. Als je dat wilt delen, want niets moet; het is jóuw gedenkmoment!
Het concert vindt plaats op 31 maart 2019, 15.30 uur in Galerie Wind aan de Prins Hendrikkade 123-124 (Noordereiland, Rotterdam)

Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar met 50% korting voor slechts € 5: voer kortingscode EB in tijdens het bestelproces.
Link naar de tickets: www.mijnwebwinkel.nl/winkel/gedenkpopconcert/c-3729718/tickets/

Meer informatie en een filmpje vind je op: www.rouwmomenten.nl

Concert
zondag 31 maart 2019
15:30 uur

Galerie WindGalerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam
Tel.: 010 – 233 1335
Mobiel: 06 546 130 95
Website: www.galeriewind.nl

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart