Galerie Wind: Zomerexpositie

>
>
Galerie Wind: Zomerexpositie

Tijdens de zomerperiode exposeren 17 kunstenaars in galerieWind.

ZomerexpositieEen aantal daarvan werkt en woont op het Noordereiland en heeft al eens eerder in de galerie geëxposeerd. Toch is het merendeel van het werk niet eerder tentoongesteld, hetgeen een verrassend element toevoegt aan deze expositie.

In de zomer is de galerie in de regel open voor bezoekers op de vaste tijden; van donderdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur.
Echter het kan zijn dat gedurende de zomervakantie de galerie in die periode een paar dagen is gesloten. In dat geval wordt dit kenbaar gemaakt op social media als Facebook en Instagram. Het is dan ook aan te bevelen om dit van te voren even te toetsen, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Deelnemende kunstenaars:
Paul Basart, Jan Cornelissen, Han Dicke, Henk Dicke, Ernst Feekes, Marianne Grootenboer, Diana van Hal, Nico Kervezee, Hans Kok, Max Wijlacker, Tamyra Meesters, Minne Smits, Sylvie Overheul, Okko, Myrrhe van Spronsen, Gerard Vogelaar, Danny van Walsum.

expositie → van 14 juli t/m 20 augustus 2019

 

[envira-gallery id=”9281″]

 

Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerie Wind neem dan gerust contact op met Ellen Wind te bereiken op 06 54613095 of via info@galeriewind.nl.

Galerie WindGalerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam

Tel.: 010 – 233 1335
Facebook: www.facebook.com/galeriewind
Website: www.galeriewind.nl

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart