Tante Nino: Zwarte Zee Kwartet

>
>
Tante Nino: Zwarte Zee Kwartet

De muzikanten van het Zwarte Zee Kwartet voeren u mee vanaf het Tuinpodium langs verschillende klanken, ritmes en stijlen; melancholisch, meeslepend, met verrassende arrangementen – altijd met respect voor de bron. Tante Nino - Zwarte Zee KwartetVan de Balkan, via Turkije naar Georgië en Armenië. De Zwarte Zee is van oudsher een belangrijk knooppunt tussen het Midden-Oosten en het Westen. Ook muzikaal gezien: de traditionele liederen en melodieën uit de landen rondom, vormen een rijke variatie aan muziekstijlen.

Bijzondere gast

Het Zwarte Zee Kwartet bestaat uit Marjolein Sprengers, Jan-Jaap Spaargaren, Ivo Boswijk en Erik Wolbers.

  • Sprengers zingt en speelt slagwerk: tarambuka, dohol, dev, cajon en klein percussie.
  • Jan-Jaap Spaargaren speelt sopraan- en altsaxofoon, klarinet, caval, shevi, salamuri en blokfluit. Er is genoeg ruimte voor improvisatie.
  • Ivo Boswijk arrangeert muziek voor het Zwarte Zee Kwartet en speelt gitaar, Bulgaarse tambura, Georgische panduri, klarinet en chalumeau.
  • Erik Wolbers bespeelt de contrabas en bas panduri.
  • Gastmuzikant is Ruzanna Hakobjan Tadewosyan. Zij zal meerdere blokjes meespelen op de qanon, een traditioneel Armeens snaarinstrument.


Reserveren verplicht

Let op: toegang naar het tuinpodium is via Van der Takstraat 94.
Het concert begint om 18:00 uur. De tuin gaat om 17:30 uur open. Reserveren verplicht via tantenino@gmail.com, tickets 15 euro (studenten 7,50) op NL14ABNA 0420215948 ten name van Stichting Tante Nino onder vermelding van Zwarte Zee.
Na afloop van het concert is er een maaltijd (open buffet) voor 15 euro. Reserveren is noodzakelijk, zo ook vooruitbetaling.

 

Informatie
Zaterdag 4 juli 2020
Start: 18.00 uur (met drankje)
Kosten: €15,- (Reserveren verplicht)

Tante Nino
Van der Takstraat 102B → Let op: ingang Van der Takstraat 96 naar het tuinpodium.
Website: www.tantenino.nl
Tante NinoContact: tantenino@gmail.com/ 06 – 2940 3845
Facebook Event: www.facebook.com/events/333003447684716/

 

Bron: Tante Nino


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart