Tante Nino: Jacques de Slak

>
>
Tante Nino: Jacques de Slak

Kinderopera: Jacques de Slak

JACQUES DE SLAK gaat op 21 november 2021 om 17 uur in première in Theater ‘In de Lugt’, Overschie.

Jacques woont samen met zijn insectenvrienden in een bloempot. Hij is een vreselijke dromer en hij besluit zijn grootste droom te volgen en naar de maan te reizen. Tijdens zijn avonturen maakt hij nieuwe vrienden maar krijgt hij het ook moeilijk, hij is ook ‘maar’ een slakje. Hoe kan een simpele slak naar de maan gaan? Zonder vleugels en zonder magische trucjes?

De opera is geschreven voor 4 instrumentalisten en 6 operazangers die van personages wisselen met fantasievolle kostuums en poppen! Naast de zang worden dialogen tussen de delen van de opera niet gezongen maar gesproken net als in de stijl van Opéra Comique.
De opera is in het Nederlands. Het zit echter vol met kleuren, afbeeldingen, poppen, actie, muziek en is door iedereen, jong of oud, goed te volgen.

De muziek van Panos Gklistis samen met de libretto van Mariza Gklisti en het decor en poppen van de poppentheater groep “kokou-Mouklo’’ Vasiliki Giareni en Angeliki Gounaridi, nemen je mee in dit bijzondere  reisverhaal!
Een fantastische, magische productie voor jong en oud!

 

 

Video

Link video: www.youtube.com/watch?v=hgVLF8RA3nc

 

Locatie
Theater in de Lugt
De Lugt 17, 3043 CJ Rotterdam
Telefoon: +31 (0)6 43787637

 

Kaartjes

We hebben geprobeerd de prijs van het ticket laag te houden om het voor bijna iedereen toegankelijk te maken. Als u echter nog iets meer wilt doneren, kunt u uw tickets kopen via de site ‘Go Fund Me’ en ons project een beetje meer steunen. (Elke donatie van € 25 en hoger is automatisch de aankoop van een ticket).

Kosten:
Volwassenen € 15,-
Kinderen t/m 15 jaar € 10,-

QR-code
Alle bezoekers vanaf 13 jaar worden bij de ingang gescand op het bezit van een geldige QR code van de CoronaCheck app dat kan worden verkregen door een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs, of een bewijs van herstel van corona. Bezoekers vanaf 13 jaar hebben voor toegang tot ons theater een geldige QR-code van het coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs nodig. Download thuis alvast de CoronaCheck-app op uw telefoon, upload thuis ook uw QR-code op uw telefoon; of maak via uw computer een print van de QR-code. Gele boekjes, vaccinatiebewijzen e.d. zonder QR-code geven geen toegang! Klik hier voor meer informatie over de CoronaCheck.

Voor kaartverkoop:
www.indelugt.nl/product/kinderopera-jaques-de-slak/

Tante Nino

Bron: Tante Nino + In de Lugt

 


Agenda Tante Nino (november)

 • 6 november
  20.00 uur Concert: Do you love beauty?
  Teodora Drozdik-Popović, mezzo-soprano
  Federico Mosquera Martínez, piano
 • 28 november
  17.00 uur, Stomme films zijn niet stom! #3
  Federico Mosquera Martínez & Sara Guttiérez Redondo
  Das Cabinet des Dr. Caligari – Robert Wiene 1920 (quatre mains)

Zie ook deze webpagina: www.tantenino.com/agenda

 


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart