Aldi Maaskade weer open

>
>
Aldi Maaskade weer open

Aldi weer open“Dit is de mooiste ALDI van Rotterdam!”
Dat vindt bedrijfsleider Martijn Noordberger tenminste. Sinds 1 november is hij aan het werk bij ALDI op de Maaskade en viel meteen met zijn neus in de verbouwingsboter. Zes weken lang is er gesloopt, gehamerd en gebouwd om de winkel een metamorfose te geven en te tillen naar een nieuwe 2.0 versie van deze tijd. “Met recht een SUPERmarkt”, vult Martijn aan. Wat hij het mooiste vindt? “Het uitzicht”, grapt hij, “Vooral ’s avonds ziet het er hier aan de Maaskade geweldig uit met dat zicht op de stad. Maar serieus, de uitstraling van de ALDI winkel is nu modern, aantrekkelijk en uitnodigend. De dagverse groente en fruit staat nu voorin de zaak. En we hebben een bakkerij, waar brood en broodjes vers worden afgebakken.”

Het team bestaat voor een groot deel uit nieuwe medewerkers, dus voor hen zal het net als voor de bezoekers soms even zoeken zijn naar de producten. “Maar het staat allemaal heel overzichtelijk gepresenteerd, dus dat pakt iedereen ongetwijfeld snel op.”

De verbouwing was een pittige klus, maar strak ingepland en mede daarom is alles precies op tijd klaar. De avond voor de officiële heropening moest nog lang doorgewerkt worden om de winkel helemaal spic & span op te leveren en de laatste puntjes op de i te zetten. Ook leerlingen van de Praktijkschool Charlois hielpen mee bij het inrichten van de winkel. Later gaan ze hier stage lopen.

“Vrijdagochtend 16 december begonnen we extra vroeg, want vanaf 08.00 uur precies zijn we officieel weer open. Het zal druk worden, bewoners van het Noordereiland zijn razend nieuwsgierig naar de nieuwe indeling en producten. Voor hen is het ook extra feestelijk, de eerste 400 bezoekers krijgen een gevuld tasje en bij besteding van €20,- krijgen ze een kraslot en maken kans op leuke prijzen. Voor de deur kunnen mensen een lekker hapje halen bij de foodtruck die daar staat. De directie komt ook kijken, ik ben supertrots op wat we hier met zijn allen hebben gepresteerd.”

Bewoonster Margreet Doe was er die vrijdagmorgen als de kippen bij om de nieuwe zaak te bewonderen. En ze viel meteen in de prijzen. “Het is een mooie winkel geworden, ruim, overzichtelijk en heel fijn, een eigen bakkerij met lekkere broodjes.” Haar waardebon doneerde ze aan een bewoner, die het naar haar mening harder nodig heeft dan zij.
Mooi kerstgebaar!

 

Zie foto’s
(klik voor een vergroting)

 

Informatie Aldi
Adres: Maaskade 23A, 3071 NA Rotterdam
Openingstijden:
maa. t/m- zat. 08:00 – 20:00 uur
Zondag. 12:00 – 18:00 uur
Webpagina: https://www.aldi.nl/?cid=OS_NL_GMB_Homepage_rotterdam_maaskade

Bron: Facebook Noordereiland


 

Foto’s v/d Aldi op Twitter:

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart