27 juni Inloopavond calisthenics

>
27 juni Inloopavond calisthenics

Al een paar jaar geleden werd via een bewonersinitiatief een plan ingediend om op het Noordereiland een calisthenics toestel te plaatsen. Als locatie hadden de indieners Ons Park in gedachten. Wat is calisthenics eigenlijk, vroeg menigeen zich toen af. Het is een klim- en sporttoestel, waarmee sportievelingen in de buitenlucht kunnen werken aan een sterker en fitter lijf. Vrouwen, mannen, jongens en meisjes. Het is een populair fitness toestel, je ziet zo’n calisthenics stellage op steeds meer plekken staan.

Calistenics toestel in Ons Park

Er zijn bewoners die het prima vinden om de huidige sportlocatie op de hoek van Ons Park uit te breiden met een calisthenics toestel. Anderen vinden dat Ons Park inmiddels wel vol genoeg staat. Een definitieve aanwijzing (of afwijzing) van een calisthenics locatie ergens op het Noordereiland blijft daarom nog altijd uit.

Voor de gemeente reden om een inloop avond te organiseren in het Huis van de Wijk om de mening van bewoners te polsen, uitleg te geven over deze tak van sport en vragen te beantwoorden. De initiatiefnemers zijn ook aanwezig om uitleg te geven en het ontwerp van het toestel dat zij voor ogen hebben te tonen.

Inloopavond Calisthenics

Dinsdag 27 juni 2023 kun je tussen 17.00 en 19.00 uur langskomen in het Huis van de Wijk,
Prins Hendrikkade 89, Rotterdam.

Bron: Facebook Noordereiland

Gemeente Rotterdam

Bericht Inloopavond Calisthenics op Instagram:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart