NE Ondernemer: MissPublicity

>
NE Ondernemer: MissPublicity

Door Eva Steenhuizen

MissPublicity

Wie op zoek is naar een goede PR agency op het gebied van horeca en lifestyle, kan terecht bij Clarissa Slingerland (44) van MissPublicity. Sinds 2003 operatief als eenmanszaak vanuit huis en sinds 2006 gevestigd met een voltallig team in het historische Hulstkamp Gebouw aan de Maaskade. “Ik had nooit gedacht dat ik hier zo lang zou zitten, maar ik ben nog steeds helemaal blij met de plek!”

Toen Clarissa in 2003, vers van de universiteit, begon met haar bedrijf was er in Rotterdam nog haast geen PR bureau dat zich uitsluitend richtte op horeca en lifestyle merken. Als een echte pionier heeft ze haar merk uitgerold, wat heeft geresulteerd in een succesvol bedrijf met kantoren op het eiland, in Amsterdam en Antwerpen. In 2012 begon ze een tweede bedrijf: ArtPublicity. Met dit bedrijf voorziet ze in de publiciteit voor kunstenaars, artistieke gezelschappen, musea en galeries.

Zelf woont ze niet op het eiland, maar ze werkt er wel heel graag. “Het Hulstkamp Gebouw maakt dat ik hier heel graag wil werken. Ik heb echt een band met het pand en met degene van wie ik het huur.” Maar niet alleen het pand en zijn rijke historie maken dat zij hier graag werkt, ook het eiland zelf heeft haar hart gestolen. “Een stukje Rotterdam dat historie ademt, waar het er net even anders aan toe gaat”.

Vol enthousiasme vertelt ze over een keer, jaren geleden, dat ze te zien was in een televisieprogramma. Live online tv kijken bestond nog niet en het kantoor had geen tv. Toen is ze met het hele kantoor naar Café Willemsbrug gegaan om daar te kijken. “Toen kwamen de bitterballen en gezelligheid, en dat is nog steeds zo”.

Clarissa en haar team organiseert met MissPublicity de PR en marketing voor bedrijven die aandacht willen voor hun horecagelegenheid, of hun lifestyle brand. “Wij genereren vrije publiciteit, dus het moet wel aansprekend zijn of iets origineels zijn” vertelt ze. De creatieve sector kan terecht bij ArtPublicity.

Onze redactie sprak Clarissa vanuit Buenos Aires, met haar familie is ze daar momenteel op workcation. Overdag werken, ‘s avonds en in het weekend er lekker op uit. Begin april is ze weer terug, tot die tijd kun je haar mailen of bij haar collega’s terecht.
En neem vooral een kijkje op haar websites: www.misspublicity.nl en www.artpublicity.nl!

 

InformatieMiss Publicity
MissPublicity
Maaskade 119
3071 NK Rotterdam
Tel. 010 – 214 05 93

 

Dit artikel stond in de Eilandkrant van februari 2023 »

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart