Stuurhut: flexplek bij Tante Nino

>
Stuurhut: flexplek bij Tante Nino

Iedere dinsdag in augustus is de Stuurhut van ‘Iedereen aan boord’ te bezoeken bij Tante Nino. De Stuurhut is een plek waar je mee kunt praten over de duurzame acties van deze Stichting van, voor en op het Noordereiland. Je kunt er ook even flexwerken met je pc of overleggen met je collega.

Stuurhut van Iedereen aan Boord.

Waar werken we met buren aan binnen de Stichting Iedereen aan boord?
Dát laten we zien in de Stuurhut.

Iedereen aan boord maakt zich hard voor een eiland dat vaart naar een duurzame toekomst. Dat doen we door samen te werken aan allerlei duurzame acties. Zo kun je bijvoorbeeld meedenken met vergroening van ons eiland óf meehelpen het groen team op te zetten dat samen met buren (en gemeente tuurlijk) gaat zorgen voor al het groen.

Je kunt ook meedenken met licht blauwe acties, water dus. Hoe kunnen we dat bewaren? Hoe vraag ik een regenton aan? Of wat hoe voorkomen we dat we natte sokken krijgen in het stormseizoen?

En wat is de WERF eigenlijk?
Dat is een van de gele acties waarbij de buren bij Iedereen aan boord zich hard maakt voor circulaire acties. En over het opzetten van een Energie klus team. Ook kijken we hoe we zoveel mogelijk daken kunnen verduurzamen. Iedereen aan boord werkt met buren, ondernemers en partners samen aan die acties.

Waar komen die acties vandaan?
Van alle ideeën die we ophaalden vorig jaar. Kom ook eens kijken naar de idee kaart die we daarvan maakten. Heb je ook een idee? Plak het er gerust bij!

Iedere dinsdag in augustus is de Stuurhut van ‘Iedereen aan boord’ te bezoeken bij Tante Nino. De Stuurhut is een plek waar je mee kunt praten over de duurzame acties van deze Stichting van, voor en op het Noordereiland. Enne…Je kunt er ook even flexwerken met je pc of overleggen met je collega.

Vanaf 9.00 – 17.00 uur binnen en bij mooi weer in de tuin.

Stap gerust eens binnen bij de Stuurhut

Website: www.iedereenaanboord.nu

Groen & Blauw

Informatie Stuurhut

Datum: elke dinsdag in augustus 2023
Tijd: 9.00 – 17.00 uur
Locatie: Tante Nino, Van der Takstraat 102b, Rotterdam.


De Stuurhut op Facebook:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart