Verborgen tuinen gezocht

>
Verborgen tuinen gezocht

Verborgen TuinenBen je in het gelukkige bezit van een tuin? Ben je trots op het paradijsje dat je ervan hebt weten te maken? Heeft jouw tuin (of dakterras) een bijzonder verhaal? Misschien is het dan leuk om dat aan anderen te laten zien. Wellicht ken je het fenomeen Verborgen Tuinen. Al 20 jaar lang biedt deze organisatie tuinliefhebbers jaarlijks gelegenheid om elders in de stad tuinen te bezoeken en andere groenliefhebbers te ontmoeten.

Verborgen Tuinen wordt op 3 & 4 juni 2023 gehouden en in het kader van Zomer op Zuid vindt dat vooral plaats in Rotterdam Zuid, en dus ook het Noordereiland.

Heb je een fraaie tuin, of weet je iemand die een bijzondere tuin heeft, aarzel niet en laat dit weten aan het projectteam van Verborgen Tuinen, dan nemen ze het op in de lijst van tuinen die op die dagen open zijn voor bezoek. De tuinen hoeven niet groot of perfect te zijn, maar wel interessant voor bezoekers of bijvoorbeeld op een onverwachte plaats. Bijvoorbeeld tuinen die verborgen liggen achter de schuttingen en heggen van Zuid en die normaal niet door publiek bezocht kunnen worden. En het liefst met een mooi verhaal.

De tuinen dienen beide dagen bezocht te kunnen worden van 10.30 uur tot 17.00 uur.
Help je mee aan een gevarieerd aanbod van tuinen: kleine, grote, strakke of juist romantische tuinen, klimaatadaptieve- of rotstuinen, maar ook daktuinen? Laat zien hoe leuk het is om een plant- en bloemrijke tuin te hebben en ondersteun de missie van Verborgen Tuinen, tegen de ‘verstening’!

Voor meer informatie en jouw tuin aan te melden kan je mailen: info@verborgentuinen.nl
Stuur dan liefst ook een foto van je tuin mee.
Ook kun je even kijken op de website www.verborgentuinen.nl

Bron: Facebook Noordereiland

 


 

Tuinen op Instagram

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart