PHK18: Rondleidingen voor Noordereilanders

>
>
PHK18: Rondleidingen voor Noordereilanders

Rondleidingen op woensdag 25 januari

Bureau voor Kunst | PHK18 is een kunstruimte gelegen op het Noordereiland. De locatie is het onderkomen van twee architectenbureaus en een interieurbureau. 16 oktober vond de opening plaats van een groepstentoonstelling met 29 kunstenaars die tot op heden bij PHK18 hebben gexposeerd en enkele gastkunstenaars. Het thema en de titel van de tentoonstelling is :SCHAAL.

Hoewel een aantal bewoners van het Noordereiland met enige regelmaat PHK18 bezoeken, zouden wij graag zien dat PHK18 meer bekend wordt als cultureel onderdeel van het Noordereiland waar iedereen binnen kan lopen. De huidige tentoonstelling :SCHAAL is zodanig groots van opzet dat het ons mooi lijkt juist nu de deuren wijder open te zetten met gerichte oproepen tot bezichtiging en workshops.

PHK18
PHK18
Rondleidingen voor bewoners van het Noordereiland en Feijenoord.

Tijdens rondleidingen op het bureau zal door kunstenaars worden ingegaanop de getoonde kunst in relatie tot de thematiek.De ruimte is 1000 m2waarbij ruim 40 werken van diverse formaten getoond worden. Ook is het bijzonder om de gerenoveerde ruimtedie voorheengebruikt werd door Wegener krantendistributie, van binnen te bekijken.
De rondleidingen worden op een feestelijk wijze beindigd met een hapje en een drankje.

 

PHK18
Locatie: Prins Hendrikkade 18
Datum: Woensdag 25 januari van 19.30 – 22.00 uur
Website:www.phk18.nl
Facebook:www.facebook.com/phk18bureauvoorkunst

 

Mocht u interesse hebben in een interessante en gezellige rondleiding, mail naar: info@phk18.nl
Bureau voor Kunst | PHK18:

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart