Verzin jij de naam van het festival?

>
>
Verzin jij de naam van het festival?

Doe je mee?
25, 26 en 27 augustus met muziek, literatuur, kunst, theater en lekker eten en drinken

Het is n van de mooiste plekjes van de stad, heeft uitzicht op de Maasbrugen. Er wonen bijzondere mensen en ondernemers gedijen er best goed. Door de geweldige eettentjes, cafetjes en een supermarkt kun je er heerlijk eten, drinken en ontspannen.Voor eilanders niets nieuws. De hoogste tijd voor een festival!

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus drie dagen cultuur snuiven! Wijnproeverijen, prachtige muziek en pozie, eigen creativiteit en heerlijk eten is wat eilandbewoners en andere Rotterdammers tijdens dit weekend met elkaar verbindt!

Festival

3245 mensen weten meer dan 2!
Een festival kan natuurlijk niet zonder flitsende, opvallende, Rotterdamse naam. Die bedenken we graag samen met jullie. Binnenkort ontvangen alle bewoners van Noordereiland een flyer in de bus, waarop je jouw naam voor het festival kunt schrijven.

Deze kun je inleveren bij Koozie, daar staat een grote bus waarin we alle suggesties verzamelen.

Op 1 juni keren we de bus om en lezen we met de stuurgroep, alle suggesties. We kiezen de leukste uit en die gebruiken we dan. De persoon die de naam bedacht heeft, wordtop het festival in het zonnetje gezet!

ACTIEVE BEWONERS GEZOCHT
Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. Dat zou bovendien ook erg ongezellig zijn. Het liefste betrekken we zoveel mogelijk enthousiaste bewoners van Noordereiland bij het festival, zodat het met recht een festival van en voor het Noordereiland wordt.

Wil je op het festival zelf de handen uit de mouwen steken of heb je verstand van techniek? Misschien heb je wel toffe plannen voor de aankleding of kun je goed koken?

Kom naar Koozie en schrijf je naam in het grote boek. Wij maken dan een afspraak met je.

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar mensen voor in de stuurgoep. De stuurgroep vergadert twee keer per maand en denkt mee over het festival. Ook als je daarin wilt, kun je je naam in het boek schrijven.

Meer informatie:
Website:www.festivalnoordereiland.nl
Facebook:www.facebook.com/festivalnoordereiland


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart