Galerie Wind: De Verandering

>
>
Galerie Wind: De Verandering

IEDERE VERANDERING WORDT UITEINDELIJK WEER GEWOONTE
GalerieWind exposeert van van 18 februari t/m 29 maart 2018

Han Dicke:Han DickeNa een carrière als interieur architect is het nu tijd voor een nieuwe richting. Van ontwerp/advies voor bedrijven en instellingen in opdracht naar het vrije werk van een beeldend kunstenaar. Dit lijkt ver uit elkaar te liggen, maar in de praktijk heb je toch te maken met dezelfde principes; je begint met een lege ruimte of een leeg vel papier en gaandeweg ontstaan de vormen en kleuren in een compositie die je voor ogen hebt. Fantasie, creativiteit en een vrije geest blijven onontbeerlijk.

 

Geer Huybers:Geer Huybers
In mijn zwart-wit werk tracht ik bewust, het onderbewuste denken en voelen te visualiseren. Ik ben gewaar terwijl ik nauwelijks ingrijp in het proces van het tekenen. De automatische piloot staat aan, maar ik hou hem wel in de gaten. Deze piloot is uiteraard geprogrammeerd maar tegelijk ook weer niet. Door op deze manier te werken word ik keer op keer zelf verrast. En wat is leuker dan steeds weer verrast te worden.

 

 

Opening:
De opening zal worden verricht door stedenbouwkundige Riek Bakker.
U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Zondag 18 februari om 16:00 uur.
Inloop vanaf 15:30 uur.

 

Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerie Wind neem dan gerust contact op met Ellen Wind te bereiken op 06 54613095 of via info@galeriewind.nl.

Galerie WindGalerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam
Tel.: 010 – 233 1335
Mobiel: 06 546 130 95
www.galeriewind.nl

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart