Gezocht: ondernemende netwerker Humanitas

>
>
Gezocht: ondernemende netwerker Humanitas

Gezocht: ondernemende netwerker / vertegenwoordiger voor project versterken lokale economie in Feijenoord


Ben jij een uitstekende netwerker?

Heb jij hart voor de bedrijven in Feijenoord? Je loopt niet weg voor een beetje uitdaging. Je denkt als een ondernemer en je ziet de uitdaging zitten om jouw kwaliteiten in te zetten om de samenleving in Feijenoord een boost te geven. Pionieren geeft je energie. Je vindt het leuk om nieuwe oplossingen uit te proberen. Je bent een echte teamspeler en de klant is voor jou koning. Dan vind je het waarschijnlijk leuk om met ons een heel nieuw initiatief vorm te gaan geven dat voor enorme lokale economische impact gaat zorgen.

Wie zijn wij?
HumanitasWij zijn Humanitas. Wij het zoveelste welzijnsbedrijf. Dat klopt.
Totdat je bij ons binnenstapt. Bij ons geen rangen en standen, maar mensen met een eigen verantwoordelijkheid. Met elkaar maken wij ons sterk voor het ‘wel-zijn’ van de inwoners en ondernemers van Rotterdam Feijenoord. Dat doen we door slim gebruik te maken van data. Door ons te concentreren op het versterken van de lokale economie. Door logische en leuke verbindingen tussen zorg, welzijn, sport en cultuur te leggen.
En vooral door ons gezond verstand te gebruiken.
Dat hopen we tenminste.

 

Functieomschrijving & werkzaamheden
Per 1 januari 2018 zijn wij verantwoordelijk voor de welzijnsopdracht in Rotterdam Feijenoord (+70.000 inwoners en alle leuke en minder leuke dingen die bij een echte stadswijk horen). Een van de minder leuke dingen aan Feijenoord is dat de lokale economie onder druk staat. Dat heeft direct gevolgen voor het wel-zijn van de mensen in Feijenoord. Daarom gaan we daar iets aan doen. Samen met de ondernemers in Feijenoord.

De oplossing die we introduceren is simpel: we moeten veel meer bij elkaar besteden en ervoor zorgen dat geld langer in de wijk blijft rondgaan. Daarvoor hebben we twee dingen nodig: jou en een betaalapp waarmee geld tijdelijk alleen lokaal kan worden uitgegeven.

We hebben jou nodig om bedrijven te verleiden om mee te gaan doen. Jij helpt bedrijven om veel meer lokaal bij elkaar te besteden. Je maakt ondernemers en hun klanten wegwijs in het gebruik van de betaalapp die wij met de Social Trade Organisation maken. En je helpt bedrijven (rentevrij) krediet aan te vragen. De betaalapp zorgt ervoor dat geld tijdelijk alleen lokaal kan worden uitgegeven. Dat helpt om de omzet van de bedrijven die meedoen te vergroten.

Om het hele initiatief goed op gang te helpen willen wij zoveel mogelijk welzijnsgeld als tijdelijk lokaal geld in omloop brengen. Daar help jij je andere Humanitas collega’s bij. Samen met hen organiseer je ook bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Zo bouwen we aan met het hele team aan een sterker netwerk en daarmee aan een sterker Feijenoord!

Werkt dit ook echt? Jazeker! De Social Trade Organisation heeft in de laatste paar jaar samen met lokale partners op diverse plekken in het buitenland bewezen dat wat wij willen kan en enorme impact gerealiseerd. Samen met de Social Trade Organisation gaan we nu aan de slag in Feijenoord. Dit doen we onder de naam Locoo – dat staat voor Lokale Coöperatie.
Kijk even op www.locoo.nl. Daar vind je alvast de nodige informatie.

Als je tot hier bent gekomen met lezen en je van jezelf weet dat jij die slimme, ambitieuze vertegenwoordiger van dit project bent; die ondernemer die het ongelooflijk leuk vindt om echt iets goeds neer te zetten – solliciteer dan!

Wat bieden wij?

  • Veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook samenwerking met de circa 30 andere mensen die voor Humanitas in Feijenoord werken;
  • Samenwerking met mensen met veel ervaring in het opzetten van een bedrijvennetwerk dat wij willen opbouwen;
  • Een licht chaotische, maar toch georganiseerde werkomgeving;
  • De kans om met de wijk de wijk sterker te maken;
  • Koffie uit een pot;
  • De rest, daar komen we wel uit.

Sollicitatieprocedure
Je kunt solliciteren door te mailen naar welzijn@stichtinghumanitas.nl. Mocht je vragen hebben, bel dan naar 010-236 52 10 en vraag naar Anton van den Beukel. Als je CV en motivatie geschikt zijn, nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Bevalt de kennismaking van beide kanten goed, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Een assessment kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn. Klikt het goed? Dan kun je per direct aan de slag. De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats, maar (in verband met de vakantie) niet eerder dan 25 juli 2018.

Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar mensen die in het gebied Feijenoord wonen.

Website: www.stichtinghumanitas.nl

Webpagina met de vacature:  werkenbijhumanitas.stichtinghumanitas.org/index.php/2018/07/10/ondernemende-netwerker-vertegenwoordiger-project-versterken-lokale-economie-feijenoord/


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart