Plannen Huis van de Wijk

>
>
Plannen Huis van de Wijk

Huis van de Wijk: Rendering Metaphor Concepts

Er wordt hard gewerkt aan de verbouwing van het pand aan de Prins Hendrikkade 89, de voormalige locatie van XO Food Lounge. In dat pand wordt binnenkort het Huis van de Wijk gerealiseerd, als opvolger van de Huiskamer van de wijk in Steiger 22 aan het Burgemeester Hoffmanplein. Die Huiskamer barstte uit zijn voegen en was te klein voor alle activiteiten die voor de bewoners van het Noordereiland te organiseren zijn.

In het nieuwe pand is straks meer mogelijkheid om meerdere activiteiten tegelijk te organiseren, voor diverse doelgroepen.

Op de tekening is te zien hoe de nieuwe indeling straks ongeveer moet worden. Misschien zal het ietsje kunnen afwijken, in de praktijk zijn natuurlijk aanpassingen mogelijk. Het streven is om het nieuwe pand eind maart of in april op te leveren.

Plannen op tekening © Metaphor Concepts
(Klik op een afbeelding voor een vergroting)

[envira-gallery id=”10795″]

 

Anouk Faassen van Stichting Humanitas is bij voorbaat al trots op het resultaat. “We gaan aan de slag met onder meer taalles, bewegen, kinderactiviteiten, creatieve activiteiten en samen eten. Maar wij nodigen juist bewoners van harte uit om met ons mee te denken over de invulling van het programma. We zijn benieuwd naar jullie suggesties”.

Wil je meer weten, of heb je een goed idee? Neem dan contact op met Anouk via mail afaassen@stichtinghumanitas.nl of bel 06 331 54811.

 

Humanitas
HumanitasOndersteuning door: Humanitas
website: www.stichtinghumanitas.nl


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart