Waarvoor komt u naar het nieuwe Huis van de Wijk?

>
>
Waarvoor komt u naar het nieuwe Huis van de Wijk?

De voorbereidingen van de verhuizing van de Huiskamer van de Wijk naar de nieuwe locatie op de Prins Hendrikkade zijn in volle gang. Wat daar precies moet komen aan activiteiten, dat is iets dat vooral de bewoners aangaat. Daarom vraagt Humanitas om aan geven wat de wensen zijn voor de nieuwe Huiskamer.

Even jouw wensen invullen
De Huiskamer gaat ons allemaal aan, dit is daarom een mooie kans om aan te geven welke activiteiten daar georganiseerd moeten worden, dus neem de moeite om het onderstaande formulier even in te vullen.

Waarvoor zou u een bezoek brengen aan het Huis van de Wijk?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Of stuur desnoods je wensen direct naar afaassen@stichtinghumanitas.nl

 

Nieuwe Huis van de Wijk

Begin 2020 opent Humanitas het nieuwe Huis van de Wijk op het Noordereiland. Dit Huis moet een plek worden waar zoveel mogelijk bewoners zich thuis voelen en terecht kunnen voor passende activiteiten of dienstverlening.

Er is een flyer gemaakt waarop bewoners kunnen aangeven wat zij graag aan activiteiten willen zien en welke suggesties zij verder hebben. Die flyer werd op 8 oktober uitgedeeld tijdens de bewonersbijeenkomst over Veilligheid, georganiseerd door Wijkraad en de gemeente. Maar ze zijn ook te vinden bij de Spar, bij Fadi en de huidige Huiskamer, Steiger 22.

Humanitas

 

Website: www.stichtinghumanitas.nl


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart