CultuurMixer Feijenoord

>
>
CultuurMixer Feijenoord

De jaarlijkse CultuurMixer Feijenoord is op zaterdag 14 september om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) in het Hefpark.

Het Hefpark ligt tussen de wijken Feijenoord, Kop van Zuid en het Noordereiland, aan de voet van de Hef, op Zuid. Het weekend van 14 en 15 september verandert het park in een Urban Sportpark en Muziekpark. Een inspirerende plek voor de CultuurMixer Feijenoord.

Tijdens de CultuurMixer loop je nieuwe mensen tegen het lijf, haal je banden aan met ouwe relaties, deel je ideeën en smeed je nieuwe plannen voor een mooier Feijenoord. Zonder jou geen kunst en cultuur in Feijenoord, dus zorg dat je er bij bent.
Iedereen is welkom!

Ik ontvang je graag om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten, bestaande samenwerkingen te versterken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Ook brengen we je op de hoogte van enkele ontwikkelingen in de wijk Feijenoord, Kop van Zuid Entrepot en het
Noordereiland.

Programma

Datum: zaterdag 14 september
Locatie: Hefpark (Het Hefpark ligt tussen de wijken Feijenoord, Kop van Zuid en het Noordereiland, aan de voet van de Hef)
Tijd: 20:00 – 21:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Hefpark: Urban Sport- &Muziekpark

Op zaterdag 14 september 2019 is in het park tussen 10.00-15.00 een BMX-evenement in het kader van het Urban Culture Weekend, georganiseerd door de BMX Fietsclub Dansh. Vanaf 16.00 uur zijn in de Circustent van het Volkstheater openbare repetities. Aansluitend de Cultuurmixer van de Cultuurscout Feijenoord met een optreden van het Turkse koor Bizden Sezler Korusu en de band van de Noordereiland Opera. Op zondag 15 september 2019 start Hefpark Muziekpark om 13.00 uur.

Groeten uit Feijenoord!

Cultuur ScoutsRoelof Kok
Cultuurscout Feijenoord

Website: www.cultuurscouts.com

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart