Augustus bij A la Plancha

>
>
Augustus bij A la Plancha

Activiteiten bij A la PlanchaEen aantal zomerse activiteiten bij A la Plancha in augustus.

De aanschuiftafel

Wij beginnen vanaf vanaf volgende week, elke donderdag met ‘de aanschuiftafel’ hierbij is er voor 14 man de gelegenheid om samen een daghap te eten aan onze stamtafel. Elke week is er een ander menu met een wisselende prijs.
Om 18:00 komen de pannen op tafel en nemen we met elkaar de week de wereld of andere (on)nuttige zaken door. Hiervoor is de appgroep ‘Aan Tafel!’ aangemaakt waarin wij wekelijks aankondigen wat er op tafel komt. Deze groep promoten wij niet op onze sociale media. Deze tafel is vooral bedoeld voor de aandeelhouders en de buurt. Lid worden van deze groep app dan ‘Aan Tafel!’ naar 06 84 61 84 96

 

Beershower

Vanwege de geboorte van ons eigen bier ‘1000’ organiseren wij op vrijdag 5 augustus om 17:00u een beershower.
De limited edition flessen gaan dan in de verkoop voor een prijs van 1000 cent.
De totale levering bestaat uit 250 flessen maar de certificaathouders van A La Plancha hebben we in de gelegenheid gesteld een vooraf een fles te reserveren. Daarnaast hebben we een aantal flessen gereserveerd en Cafe Rijnvaart die het verhaal achter de naam erg bij hun zaak vonden passen. Dan gaan er nog een paar flessen naar relaties en mogen uiteraard de medewerkers van A La Plancha een glaasje proeven. Er zijn dus een beperkt aantal flessen beschikbaar maar als jullie feedback positief doen we het misschien volgend jaar nog een keer.
Vrijdag 5 augustus wordt de eerste fles geopend op feestelijke wijze.
(zie Instagram post hieronder).

 

Moët Chandon Garden Spritz

Op vrijdag 12 augustus hebben wij de gehele dag een leuke deal bij onze locatie A La Plancha aan wal: bij 2 tapas gerechten naar keuze krijgt de gast een gratis glas Moët Chandon Garden Spritz.

 

Fever Tree Cocktailbar

Op vrijdag 26 augustus hebben wij de gehele dag een Fever Tree Cocktailbar bij onze locatie A La Plancha aan wal: Deze dag zullen wij voor aantrekkelijke prijzen cocktails in combinatie met fever tree tonic verkopen.

Logo: A la Plancha y Amigos

 

 

A la Plancha
Locatie: het oude brughoofd van de Willemsbrug + van der Takstraat 2
Website:  www.alaplancha.nl
Facebook: www.facebook.com/alaplancharotterdam

 

Bron: A la Plancha

 


1000 bier op Instagram

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A La Plancha (@ala_plancha_rotterdam)

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart