galerieWind: De Brug

>
>
galerieWind: De Brug

galerie Wind - De Brug Ruim veertig kunstenaars uit Nederland, Duitsland, Nieuw Zee-land, Verenigde Staten, Oekraïne, India en Chili reageerden op een uitnodiging van Horst Dieter Gölzenleuchter (Edition Wort und Bild, Bochum) en Michiel Brink (stichting hogeDRUKgebied, Rotterdam) om deel te nemen aan een kunstproject met als thema ‘De Brug’.

Behalve een oogst van vele werkstukken kwam hierdoor ook een verbinding tussen de deelnemers tot stand. Dit maakt een vervolg dan ook waarschijnlijk. De inzendingen zijn op knappe wijze verwerkt in een prachtig boek, vormgegeven door Maarten Schmitz (hDg).

Het werk werd reeds gepresenteerd bij Kulturrat Bochum in Duitsland en nu wordt het tentoongesteld bij galerieWind, temidden van de vele bruggen in de omgeving. Kom kijken naar de diversiteit in interpretatie van het thema en koop het boek. Ook de unieke ‘brugkunstwerken’ worden verkocht. Het wordt een onvergetelijke opening met een programma van voordrachten door auteurs die ook in het boek publiceerden en muziek van De Aardappeleters (Rotterdamse band sinds 1980).

 

Opening expositie

De opening zal plaats vinden op zaterdag 5 november om 16.00 uur in galerieWind.

We zijn zeer verheugd dat we Rien Vroegindeweij bereid hebben gevonden de opening te verrichten.
U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Inloop is vanaf 15.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Graag tot ziens in galerieWind.

Expositie →  van 5 november t/m 4 december 2022.

Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerieWind neem dan gerust contact op met Ellen Wind, zij is te bereiken via tel.  06 – 546 130 95 of via e-mail info@galeriewind.nl.

 

GalerieWind
Prins Hendrikkade 124a
3071KL Rotterdam
Openingstijden: do-zo van 13.00-18.00 uur.
Telefoon: 010 – 233 1335
Facebook: www.facebook.com/galeriewind
Website: www.galeriewind.nl

Galerie Wind

Bron: galerieWind

 


 

Video van de band: De Aardappeleters:

GalerieWind op Facebook:

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart