galerieWind: Ivo Oranje

>
>
galerieWind: Ivo Oranje

galerie Wind - Brazilian with a touch of OrangeIvo Oranje is Nederlander geboren in São Paulo in Brazilië. Gedurende vier jaar studeerde hij dans aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag; een opleiding waarin naast dans ook ander vormen van kunst en cultuur centraal staan. Na het conservato­rium koos hij ervoor een studie aan de hotelschool te volgen. Hij doorliep een succesvolle carrière in de horeca, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij besloot terug te keren naar zijn oorspronkelijke artistieke achtergrond.

Mai Elmar, voorzitter vno-ncw Rotterdam & regio Rijnmond over het belang van de expositie:
“Rotterdam heeft al zeer lang banden met Brazilië door bedrijfsleven, scheepvaart en havens maar ook door kunst en cultuur. Deze tentoonstelling is een bijzondere manier om dit nog eens te onderstrepen.”

 

Ivo Oranje schildert moderne, abstracte en vaak kleurrijke werken op zowel groot als klein doek. Zijn thema’s hebben vaak betrekking op steden in het algemeen, maar op Rotterdam en São Paulo in het bijzonder. De materialen waarmee hij werkt zijn acrylverf op canvas in combinatie met markers, potloden, inkt of oliepastel. Momenteel werkt Ivo naast het schilderen als persoonlijk begeleider in de zorg waarin hij mensen creatief ondersteunt.

De opening zal plaats vinden op donderdag 15 september om 18.00 uur.
We zijn zeer vereerd dat we Zijne Excellentie Mr. Paulo Roberto Caminha de Castilhos França, Ambassadeur van de Federale Republiek Brazilië in Nederland en Mai Elmar, Directeur Cruise Port Rotterdam en Voorzitter VNO-NCW Rotterdam & Regio Rijnmond bereid hebben gevonden om de opening te verrichten.

 

Opening expositie op 15 september

18.00 uur
U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Graag tot ziens in galerieWind.

 

 

Expositie →  van 15 september t/m 30 oktober 2022.

Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerieWind neem dan gerust contact op met Ellen Wind, zij is te bereiken via tel.  06 – 546 130 95 of via e-mail info@galeriewind.nl.

 

Galerie WindGalerieWind
Prins Hendrikkade 124a
3071KL Rotterdam
Openingstijden: do-zo van 13.00-17.00 uur.
Telefoon: 010 – 233 1335
Facebook: www.facebook.com/galeriewind
Website: www.galeriewind.nl

Bron: galerieWind

 


 

GalerieWind op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door galeriewind (@galeriewind)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart