In memoriam: Gerda van Zwam

>
>
In memoriam: Gerda van Zwam

Ons bereikte het droeve bericht dat Gerda van Zwam is overleden. Gerda was jarenlang intensief betrokken bij allerlei activiteiten op ‘haar’ Noordereiland. Als vrijwilliger organiseerde ze onder meer bingo’s en een maandelijkse lunch voor ouderen. Eerst in de Huiskamer van de Wijk (Steiger22), later in het Huis van de Wijk. Gerda was uniek: ze barstte van de ideeën, was soms een tikje eigenwijs, maar meestal had ze dan ook gelijk. Maar voor wie haar hulp nodig had zette ze met liefde een extra stap. Ze kon ook prima relativeren en ze had een goed gevoel voor humor. “Gerda ademde Noordereiland” liet een van de eilanders weten. De mensen die haar kenden en met haar gewerkt hebben gaan haar vreselijk missen.

Gerda was ook een van de bezorgers van de Eilandkrant. Ook de redactie en haar teamgenoten zijn verdrietig over dit nieuws en zullen haar enorm missen. We wensen haar familie, die de laatste maanden liefdevol voor haar gezorgd heeft, alle sterkte en steun.

 

De familie van Gerda heeft gevraagd de rouwkaart hieronder te publiceren, omdat ze niet alle adressen heeft van bewoners die veel contact hadden met Gerda. Dit is tevens voor wie dit wil een uitnodiging om afscheid te nemen van Gerda op vrijdag 13 mei 2022.

https://www.facebook.com/Noordereiland/photos/a.647367201989343/5257629747629709

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart