Music Label Night bij Koozie

>
>
Music Label Night bij Koozie

Music Label Night - concert KoozieZondagmiddag 26 juni is Koozie het epicentrum van de presentatie van het Rotterdamse muzieklabel Music™. Artiesten, muzikanten, producers, componisten en het netwerk van dit muzieklabel stellen zich dan voor. Er zijn optredens binnen bij Koozie, buiten is een bar en barbecue.

 

Gratis event

Voorgaande jaren werd dit event georganiseerd in de Maassilo en Theater Zuidplein, maar mede vanwege de effecten van de coronaperiode is nu gekozen voor een kleinschaliger en vooral gratis evenement. Het event wordt behalve door Koozie ondersteund door North Sea Round Town en Opzoomer Mee.

 

Lineup

Tijdens de Music™ Label Night (hoewel night: het is tot uiterlijk 18:00 uur) worden bands en artiesten gepresenteerd van dit Rotterdamse muzieklabel. Met optredens van Van Piekeren (Nederlandse pop) , Gerardo (pop/dance), de Rotterdamse liederen van Zita Duson (havenliederen/ukelele),  Marvin Dee (pop/americana) en jazz van Frimangron (jazz/worldmusic).

Ook is er de presentatie ‘How we make music’ van Emile Bode en Juan van Emmerloot over het produceren en samenwerken in de professionele muziek business. Je kan die middag ook mensen ontmoeten van muziek gerelateerde instellingen zoals producers, opleidingen, sessiemuzikanten en studio’s.

Je komt toch zeker wel kijken & luisteren?

 

Informatie
KOOZIE RotterdamDatum: zondag 26 juni van 13.00 – 18.00 uur
Locatie: Koozie Lunchroom, Van der Takstraat 51, Noordereiland.

Je leest er meer over op www.musiclabelnight.com
Facebook https://fb.me/e/1Bh9N5uVG

 

 

 

Video promo:

 

Bron: www.we-make-music.com 


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart