Groen Golf op Zuid

>
>
Groen Golf op Zuid

Groenegolf op ZuidVoordat de zomer losbarst komen we graag nog bij elkaar om van gedachten te wisselen over de Groen Golf op Zuid.

Er zijn de afgelopen tijd wat acties en bijeenkomsten geweest rondom groene routes en oases. We zijn benieuwd waar we staan en welke kansen er zijn om verder te verbinden en samen die Groene Golf door het gehele stadsdeel Feijenoord te laten rollen. In verschillende gebieden in de stad staan er groene verbindingen op de kaart. Denk aan de Groene Connectie, Groen Web Noord en in Overschie en Kralingen-Crooswijk borrelt het ook flink.

Onze collega’s in deze stadsdelen leren ons dat zo’n coalitie heel waardevol is voor de buurt en voor de Groene oases zelf. We kunnen makkelijker samenwerken, het groen wordt bijna vanzelf versterkt en als coalitie heb je meer te bieden en meer te zeggen. Elk gebied heeft zijn eigen mooie plekjes met eigen bijzondere mensen en eigen specifieke wensen. Ook in het gehele gebied Feijenoord borrelt het en liggen er veel kansen!

Laten we kijken hoe we samen een volgende stap kunnen maken om het groen Feijenoord door te laten bruisen.

We nodigen jullie van harte uit om op dinsdagochtend 5 juli van 10-12 uur langs te komen bij Rotterdamse Munt!
Fijn als je kan laten weten of je erbij bent. En stuur deze uitnodiging ook vooral door naar buurt- en stadsgenoten die je er graag bij hebt.

Van harte welkom!

Namens

Nienke Bouwhuis www.degroeneconnectie.nl
Paula Zwitser www.rotterdamsweerwoord.nl
Ingrid Ackermans www.rotterdamsemunt.nl

 

Informatie
Adres: Rosestraat 200, 3071 AH Rotterdam
Datum:5 juli 2022
Tijd: 10.00 uur
Website: www.rotterdamsemunt.nl

 

Bron Wijkraad Entrepot-Noordereiland

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart