NE Ondernemer: Carrièrepoort

>
>
NE Ondernemer: Carrièrepoort

Ondernemer uitgelicht: Carrièrepoort

Carrièrepoort

Johan Eekma is eigenaar van het bedrijf Carrièrepoort, gevestigd in de Van der Takstraat 28. “Het is een plek waar ik regelmatig kantoor hou en mijn loopbaancoaches gesprekken voeren of vergaderen”.

Hoe komt Johan hier zo terecht? “Ik heb een economische en marketing achtergrond. Ik heb jarenlang gewerkt bij Unilever, maar merkte dat de groei van medewerkers me meer voldoening gaf dan de verkoop van cup-a-soup. Ik ben me gaan specialiseren in coaching en loopbaanbegeleiding en begon in 2007 een eigen coachingbedrijf. Maar ik voel me ook betrokken bij onderwerpen als duurzaamheid en milieu. Om die reden was ik een aantal jaren voor de overheid programmamanager voor de verduurzaming van thee en cacao. Een omvangrijke klus waarbij je met veel partijen van doen hebt: cacaoboeren, buitenlandse overheden en ondernemers. Uiteindelijk ben ik me toch meer op mijn coachingbedrijf gaat storten en in 2012 ontstond Carrièrepoort, mijn huidige bedrijf. Een echte netwerkorganisatie, waarbij 15 coaches vanuit het hele land zijn aangesloten.“

Het bedrijf is gespecialiseerd in vitaliteit en arbeidsmobiliteit en biedt een keur aan producten zoals loopbaanbegeleiding, outplacement, (STAP) trainingen, en diverse cursussen op maat. “Samen met de klant gaan we op zoek naar de kwaliteiten en valkuilen. Wat geeft energie en wat slorpt vooral energie op? Die inzichten helpen die volgende loopbaanstap te maken.”

“Werkgevers bieden we ondersteuning voor een vitale bedrijfsvoering met producten als loopbaan- en teambegeleiding, zakelijke coaching, outplacementtrajecten en onze eigen ontwikkelde organisatiescan, de VitaliteitsAPK. Zo zien we waar de knelpunten zitten en stellen we een plan van aanpak op om dit effectief te verbeteren.
Want vitale medewerkers = succesvolle organisaties!”

Uiteraard zijn ook eilanders van harte welkom om zich te melden voor een loopbaantraject en training. Wie zelf een spreekkamer of de vergaderkamer wil huren kan dat doen via www.deskbookers.com De ruimte heet Coachruimte Rotterdam.

 

Website: carrierepoort.nl/vestigingen/rotterdam/
Adres: Van der Takstraat 28
Telefoonnummer: 010-785 71 78

Carrièrepoort

 

Dit artikel stond in de Eilandkrant van november 2022 »

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart