14 april: Iftar maaltijd

>
14 april: Iftar maaltijd

Vrijdag 14 april is er weer een Iftar maaltijd bij Fadi’s eten & drinken.
Het is ramadan, moslims eten en drinken die dagen tussen zonsopkomst en zonsondergang niets. Als de zon eenmaal onder is, wordt een heerlijke en uitgebreide maaltijd bereid, waar familie, buren en vrienden aan deelnemen.


Schuif aanstaande vrijdagavond ook gezellig aan bij Fadi’s om samen heerlijk te eten en elkaar te ontmoeten. De iftar begint die avond om 21.00 uur. Je moet wel reserveren en de kosten zijn €17,50 p.p. Loop snel even langs bij Fadi’s om alvast een plekje aan tafel te reserveren.
Het lijkt prima weer te zijn die avond, dus we kunnen lekker buiten zitten!

12 april: Iftar maaltijd in het Huis vd Wijk

Ook in het Huis van de Wijk wordt in april een iftar maaltijd bereid. Vanwege de ramadan is ook die na zonsondergang. De vrouwen die de maaltijd bereiden nodigen de buurtbewoners van harte uit om aan te schuiven. Een leuke manier om je buren te ontmoeten of beter te leren kennen.

Die avond geeft Tashin Surucu een uitleg over wat ramadan nu precies behelst, leuk om daar wat meer over te weten en te begrijpen.

Deze Iftar is op woe. 12 april Vanaf 19.50 uur ben je van harte welkom in het Huis van de Wijk, Prins Hendrikkade 89. De presentatie van de heer Tashin Surucu start om 20.00 uur en rond circa 20.25 wordt de Iftar maaltijd opgediend.

Reserveer snel een plekje, telefonisch of via whatsapp naar :
Zehra Aydin, tel. 06 34 28 1958.

Bron: Facebook Noordereiland


De Ramadan 2023 (in Nederland) duurt van ’s avonds: woensdag 22 maart tot ’s avonds donderdag 20 april

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart