GalerieWind: Maarten Laupman & Anna Ramsair

>
GalerieWind: Maarten Laupman & Anna Ramsair

Het is deze maand op de kop af vijftig jaar geleden dat Maarten Laupman en Anna Ramsair elkaar ontmoetten. Het is dan september 1973 en zij beginnen aan het eerste jaar van hun opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam, de huidige Willem de Kooning Academie. Beiden enthousiast, jong en al snel bevriend studeerden zij na vijf jaar af en maakten een begin aan hun kunstenaarsloopbaan.

Maarten Laupman en Anna Ramsair

Een leven voor de kunst

Een leven voor de kunst, Maarten als fotograaf met een master Fine Arts aan de York University in Toronto, Anna als autonoom kunstenaar met een master stedelijke sociologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Beide Rotterdamse kunstenaars willen, gegrepen door het stedelijke, laten zien wat gezien moet worden.

Nu dus na vijftig jaar en still going strong ontmoetten zij elkaar in hun ateliers en zien zij pas na al die jaren de onvermoede verbindingen in hun werk.

Een schijnbare kakofonie van werken in een expositie geopend door Siebe Thissen bij Galerie Wind op zondag 10 september 2023 om 15:00 uur (inloop vanaf 14:30).

Expositie →  van 10 sept. – 22 okt. 2023

Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerieWind neem dan gerust contact op met Ellen Wind, zij is te bereiken via tel.  06 – 546 130 95 of via e-mail info@galeriewind.nl.

GalerieWind
Prins Hendrikkade 124a
3071KL Rotterdam
Openingstijden: do-zo van 13.00-17.00 uur.
Telefoon: 010 – 233 1335
Facebook: www.facebook.com/galeriewind
Website: www.galeriewind.nl

Galerie Wind

Bron: galerieWind


Foto’s van Maarten Laupman in Galerie Wind op Twitter:

Bericht Galerie Wind op Facebook:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart