NE Ondernemer: Smaragd

>
NE Ondernemer: Smaragd

Met de lente in aantocht, tijd om de volgende ondernemer in het zonnetje te zetten.

Deze editie: Sylvia Boere (43) van Smaragd Partyschepen.

Partyschip Smaragd

Sylvia runt samen met haar broer Ben het partyschepen verhuurbedrijf, vanaf de Prins Hendrikkade. Haar ouders zijn het bedrijf 26 jaar geleden begonnen, zelf werkt ze al zo’n 20 jaar voor het bedrijf. Tegen het einde van de coronaperiode namen Sylvia en haar broer het stokje van hun ouders over.

“Iedereen die iets te vieren heeft, kan bij ons terecht. We verzorgen huwelijken, verjaardagsfeesten, jubilea en ga zo maar door. Geef me een budget, en ik plan het feest van je leven op het water!” Niet alleen particulieren kunnen bij Sylvia terecht, ook de zakelijke markt is welkom. “Bedrijfsfeesten, vergaderingen of presentaties: alles wat in een zaal kan, kan ook op een boot”.

Sylvia is heel blij met het Noordereiland als bedrijfslocatie. “De mentaliteit van de bewoners spreekt ons erg aan. Eilanders zijn recht door zee, niet moeilijk”. Alleen het betaald parkeren vindt ze een minpuntje, vertelt ze lachend. Zelf wonen Sylvia en haar broer niet op het Noordereiland, al voelen de schepen soms wel als een tweede huis.

Waar de naam Smaragd vandaan komt weet Sylvia niet precies. Het is ooit zo gekomen, en altijd zo gebleven. Wel wordt er de komende periode gewerkt aan een nieuwe uitstraling van het bedrijf, onder andere met een nieuw logo. Ook doen ze onderzoek naar verschillende generaties, om zo nog beter te kunnen inspelen op de behoeftes van de klant.

Met 50 verschillende opstapplaatsen (van Dordrecht tot Oud-Beijerland, en alles wat er tussen ligt) varen de schepen van Smaragd de route die de klant maar wil.

Leuk nieuws voor horecapersoneel met zeebenen: Smaragd is altijd op zoek naar freelance horeca medewerkers. Ben je nog geen freelancer, maar lijkt het je wel wat?
Bel of mail Sylvia, ze denkt graag met je mee.

Smaragd
De schepen liggen op het Noordereiland op de Prins Hendrikkade; havennummer 1163.
Telefoon: 06 – 53 290 223
E-mail: events@smaragd2.nl
Website: https://www.smaragd2.nl/

Door: Eva Steenhuizen
Bron:
Eilandkrant


Smaragd op Instagram

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart