Nieuw asfalt Rosestraat

>
Nieuw asfalt Rosestraat

De Rosestraat krijgt nieuw asfalt! De werkzaamheden zijn in fases van vrijdag 17 november tot en met maandag 18 december. Het huidige asfalt moet worden vervangen.

We voeren deze werkzaamheden uit tijdens de renovatie van de Roseknoop. Zo voorkomen we meerdere afsluitingen en langer overlast voor bewoners en reizigers.

nieuw asfalt Rosestraat

Fases van de werkzaamheden

Vrijdag 17 november starten we met de voorbereiding zoals het aanbrengen van rijplaten op de middenberm.

• Fase 1: maandag 20 t/m maandag 27 november

Het wegvak tussen de Lodewijk Pincoffsweg richting rotonde Vuurplaat. Op dit deel zijn parkeervakken niet bereikbaar. Auto’s en de bus rijden over platen op de middenberm en op het wegdeel waar niet wordt geasfalteerd. De kruising Pincoffsweg blijft open.

• Fase 2: dinsdag 28 november t/m maandag 11 december

Het wegvak tussen de rotonde Vuurplaat richting de Lodewijk Pincoffsweg. Op dit deel zijn parkeervakken niet bereikbaar. Auto’s en de bus rijden over platen op de middenberm en op het wegdeel waar niet wordt geasfalteerd. De kruising Pincoffsweg blijft open.

• Fase 3a: maandag 11 december t/m maandag 18 december

Weg tussen de Lodewijk Pincoffsweg en de Roentgenstraat (beide kanten), inclusief de kruising Lodewijk Pincoffsweg. Dit stuk is afgesloten voor alle verkeer. Werkzaamheden zijn ook ’s nachts. Bus blijft wel rijden tot 1.30 uur.

Fase 3b: donderdag 14 t/m maandag 18 december

Klein stuk weg tussen de rotonde Vuurplaat richting het Albeda College. Werkzaamheden zijn ook ’s nachts. Bus blijft rijden tot 1.30 uur.

Hieronder de kaarten:

3 kaarten op v/d werkzaamheden

Zie ook de webpagina van de gemeente: www.rotterdam.nl/roseknoop

Gemeente Rotterdam

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart