Praat mee Horecagebiedsplan 2024-2027

>
Praat mee Horecagebiedsplan 2024-2027

Meepraten over Horecagebiedsplan

Het horecagebiedsplan Feijenoord loopt volgend jaar af. Daarom wordt het opnieuw beoordeeld. Bewoners en ondernemers kunnen meedenken en -praten over de ontwikkeling van horeca in hun gebied. De gemeente organiseert daarvoor op donderdag 21 maart een bijeenkomst in Het Klooster, aan het Afrikaanderplein.

Horecagebiedsplan Noordereiland

Voor ieder gebied wordt een horecagebiedsplan opgesteld waarin de visie en ambitie van de horeca voor de komende drie jaar is omschreven. In het horecagebiedsplan wordt de gewenste ontwikkeling van horeca in het gebied Feijenoord beschreven. Het betreft structurele ontwikkelingen van horeca op de langere termijn, waarbij het doel is om een goede balans tussen levendigheid van horeca en een prettig woon- en leefklimaat te behouden. In het horecagebiedsplan staat onder andere aangegeven waar nieuwe horeca mogelijk is.

Bijeenkomst horecagebiedsplan

In mei moet het horecagebiedsplan 2024-2027 voor het gebied Feijenoord klaar zijn. Hierbij heeft de gemeente de hulp nodig van de wijkraad, bewoners, horecaondernemers en andere belanghebbenden. Daarom is er op 21 maart een inloopbijeenkomst om mee te denken over horeca in het gebied Feijenoord.

Informatieborden

Tussen 19.00 tot 21.00 uur kan iedereen een kijkje nemen in Het Klooster, Afrikaanderplein 7. Daar staan borden met informatie over het horecagebiedsplan per wijk, waar je met medewerkers van de gemeente in gesprek kan. Alle inbreng, tips, ideeën en ervaringen met de horeca worden op prijs gesteld. Ben je niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te komen, dan kun je digitaal meedoen op mijn.rotterdam.nl.Nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n plan eruitziet?
Klik hier voor het horecagebiedsplan Feijenoord 2022-2024:
zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2022-71448.html

Informatie
Donderdag 21 maart 2024
19.00 tot 21.00 uur
Het Klooster, Afrikaanderplein 7, Rotterdam

Info op Twitter

Bron: Gemeente Rotterdam 
Met dank aan: Facebook Noordereiland

Gemeente Rotterdam

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart